Şimdi Ara

taksitle reno 19 aldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aslında araba alacak durumda değildim ama ailemiz 3 kişi olunca mecburiyet doğdu.abim 2. araba durumuna düşen reno 19 u satmayı düşünüyordu.pazara filan gitmeye de pek zamanı yok.ne yapsam diye düşünürken sen dedim bana sat arabayı bir sene içinde ödemeyi yapayım.araç 5 yıldır abimde.belki ben ondan fazla kullanmışımdır.şimdiye kadar büyük bir sorun çıkarmadı.en son yazın genel bir bakıma sokmuştu.baskı balata ön takım falan hep değişti. 8milyara anlaştık. araba reno 19 1.8 RTİ.lpgli.aldığında abim taktırmıştı.öncesinde hiç lpg takılmamış.kilometre 197 binde idi aldığımda şimdi 200 oldu.ama motor gayet iyi durumda.yağ eksiltme gibi birşey yok.çekişi filan çok iyi.fabrika boyasıyla duruyor hala.tabi bazı yerlerinde güneş yanıkları var haliyle.motor 1.8 olduğu için abim alırkende biraz tereddüt etmişti ama arabayı kullanınca fikri değişti.şehir içi km de 175 -180 krş yakıyor.
    peşin param olmadığı için bana mantıklı geldi.kredi çeksem dünya faiz var.öğretmenim ve tek maaş.(birde özel okulda çalıştığım için uzun vadeli borçlara pek giremiyorum)
    baharda arabayı boyatayım diyorum.en az 2-3 sene binecem .ne dersiniz.
    saygılar.

• hayırlı olsun deriz
  • bencede boyat içine sinsin hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun sağlam arabadır.
  • hayırlı olsun deriz
  • hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
  • Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayirli olsun, kazasiz belasiz binin.

boya yerine folyolama da yaptirabilirsniz hem daha ucuz olur hem de satacak olursaniz abuk subuk tiplerle ugrasmazsiniz.
  • Ailenize yeni katılan bebeğinizi, Allah analı babalı kazasız belasız büyütmek nasip etsin derim :)
  • güle güle bin babacan Allah kaza bela vermesin.
  • Hayırlı olsun hocam
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.üçüncü kişi diyince galiba baba oldun.Allah analı babalı,uzun ömürler versin.
    bence çok fazlada masraf yapma.bunun borcu bitince yapacağın masrafa biraz ilave edip model yükseltmen daha kolay olur.tabiki bakım ve güvenlik masraflarını demiyorum.
  • Hayirli olsun.. Butce sizin tabi ama bence borcu bitene kadar araci boyatmaya gerek yok..

Guzel secim yapmissiniz
  • ben 6 senedir biniyorum sorun cıkarmaz iyi almısın hayırlı olsun boyat gitsin temiz binersin
  • Hayırlı olsun.Ben de bitane buldum ilk sahibinden lpgsiz 137.000de.Ama birinci viteste bazen ses yapıyor dedi içime kurt düştü.Bir de fiyatı 7.000den aşağı olunca acaba sorunlu mu diye tereddütlerim oldu.
  • Hayırlı olsun Allah kazalardan belalardan korusun
  • öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan ben derim ki önce borcunu bitir sonra boyat hem yaptırmak istediğin yerleri olursa onları da hallet ve 2-3 sene tepe tepe bin

bu arada başka ağabeyin ve ağabeyinin 2, veya 3, arabaları söz konusu ise ben de hemen uçarak geleyim oraya

espiri bir yana tekrar güle güle kullan
  • Hayırı olsun, Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • hayırlı olsun
  • hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.