Şimdi Ara

Taksitle Satın Almak (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öğrenci kredim var ve kredi kartı limiti 500 lira, şuan 450 liralık bir ürünü taksitle almaya çalışıyorum ancak 3D Secure işleminden sonra bankadan onay alınamadı hatası verip ödemeyi gerçekleştirmiyor. Kredi kartımda şuan kullanılabilir tutar 100 lira, ben 75 lira veya 50 lira taksitle almak istiyorum ancak işlem gerçekleşmiyor. Sebebi nedir?

• toplam limit in 450 tl olmasi lazim yani kullanilabilir limit in

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Kart Limitim 500 lira, kullanılabilir limitim 99 lira. Kartımda 450 lira olsa zaten tek çekim ile alırdım. Taksitle satın almanın farkı oluyor ki böyle olduktan sonra. Her türlü o para kartımda bulunacaksa benim 6 veya 9 taksit yaptırmamın bir anlamı olmaz ki?
  • Zaym1n Z kullanıcısına yanıt
    Tek çekim veya taksitli farketmeksizin kullanılabilir limit kadar alışveriş yapabilirsiniz. Tek çekimde dönem sonunda tek seferde, taksitli alımda ise taksit taksit o tutarı ödersiniz. Karta ödeme yaptıkça kullanılabilir limit artar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım durumu ve görünen o ki taksit değilde tek çekim olarak daha mantıklı bu durumda. Teşekkür ediyorum hocam yardımın ve açıklaman için.
  • Zaym1n Z kullanıcısına yanıt
    Kartı çok sık kullanıyorsanız, limit açısından tek çekim mantıklı. Ama ödeme açısından tabiki taksit daha mantıklı
  • tek cekimde alamazsin kartin kullanailabilr limiti kadar alisveris yapabilrsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    yurtdışından ödeme almak?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    dublex06 kullanıcısına yanıt
    @Dr. Boone
    Evet, ne yazık ki sürekli kullanmak durumunda kalıyorum, genelde yiyeceğe gidiyor. Bu yüzden tek çekim dediğiniz gibi daha mantıklı bence de.

@dublex06
    Demek istediğim kartımda taksitle de almış olsam tek çekimle de almış olsam 450 lira olması gerektiği dolayısıyla o kadar kullanılabilir limitim olduğunda direk tek çekimle almış olurdum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.