taksitli avans değil bu normal kredi zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (4. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
26 çektim , 20+6 şeklinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ziraatte oran kesin olarak 1.23 mü arkadaşlar
-
Çekilen nakit avansla dolar altın vadeli mevduat YASAK.
yarın birgün ceza yapıştırırlarsa tongaya düşersiniz
Oran çok iyi.Ama benim notum yüksek olduğu halde olumlu yanıt vermediler.Başka bankadan daha fazla faize aldım rahat rahat.Risk yüksekse onaylamıyorlar sanırım.
-
yılbaşından sonra tl değer kaybı olabilir asgari ücret artacak malum taksitli nakit avans ile halletmeye bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 2 Aralık 2022; 18:57:3 > -
Ticari kartlarada oran 1,12
-
Ooo bu çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ziraat te 1.23 hocam
Valla para dagitiyolar sonumuz fena
takibini yapabilirse yapıştırır
-
ziraatteki nakit avansımı erken kapatmak istiyorum dedim toplam parayı yatırmanız lazım daha sonra kalan faizleri hesabınıza iade olur dedi süreç böyle mi işliyor, ay sonu yaptırayım ona göre
-
başka nasıl olacak hocam. kapatacaksan bekleme . ilk aylarda yüksek faiz alır.
-
bankkart la 1000 tl harca 10000 tl ye kadar faizsiz 6 ay vadeli nakit avans kullan. uygulamada çıktı bana özelmiş ama kart limiti 2000 tl işte kader
-
Temmuz ayında 12 ay 1.80 oran ile 50 bin çekmiştim. Şimdi 1.36 ile yine 12 ay çekip öncekini kapatmak mantıklı mı?
20 bin çekip 12 ay taksitle ödeyince 2200 tl faiz biniyor. nkolay bono %26 faiz veriyor, faize atıp 365 gün dokunmayınca 5000 tl faiz geliri bırakıyor. 2200 tl'yi düşersek cepte 2800 tl kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 3 Aralık 2022; 3:26:1 > -
O iş öyle olmaz.Faiz sabit kalırsa 26 olarak 12 ayın sonunda 2200 veya 2300 gibi faiz geliri elde etmiş olursun.
Taksitleri ödemeyi düşünmüyorsunuz sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 3 Aralık 2022; 3:41:29 >
Bono alınca bozana kadar faiz düşmüyor. Taksitleri de maaştan arta kalanla ödeyebiliriz herhalde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X