< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (102. sayfa)
-
-
Taksitli nakit avans kullandığınızda kredi kartı ekstrenizde taksitler harcama olarak görünür. Ekstrenizin asgari tutarını ödeyebilirsiniz. Taksitli artı parada ödeme gününüz geldiğinde tamamını ödemek zorundasınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam cevap için teşekkür ederim. Taksitli para da taksit taksit öndemiyor mu yani? Yoksa yine taksit taksit ödüyoruz ama asgari değil hepsini ödemek zorundayız şeklinde mi anlamalıyım?
Örneğin 20000Tl taksitli para çektim diyelim 12 ay taksitli. Bunu her ekstrede tamamnını ödeyeceğim. Ama taksitli nakit avansta asgarisini ödeyerek geçebilrim şeklinde mi?
-
Rica ederim. Aralarındaki fark taksitli parada ödeme gününde tamamını ödemek zorundasınız. Taksitli nakit avansta asgari ödeme yaparak kalan kısma faiz ödeyerek borcunuzu öteleyebiliyorsunuz. Yazınızı okudum. Hepsi doğru yazdıklarınızın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar bir sorum olacak.taksitli nakit avans odemelerinde taksitin asgarisini odersek akti faiz nasil isliyorm? Kredi karti alisverislerindeki gibi 1.89 yada 2.11 mu yoksa nakit cekim oldugu icin 2.89-3.57 gibi oranlar mi oluyor bilginiz var mi? Bankalarda bakiyorum kredi karti akti faizi ile nakit cekim faizleri cok farkli ben uzun bir sure once nakit avans kullandim hala taksitlerini oduyorum ama asgari odesem akti faizin hangi orandan isleyecegini merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar perşembe günü açıklanacak yeni kararlardan sonra kredi kartlarında daha da kısıtlamaya gidileceği ve faiz oranlarının artacağı söyleniyor. Ayrıca taksit sayısı daha da düşecek nakit çekme sınırlanacakmış diyorlar bu doğru mu ? Daha ne kadar sıkacaklar milleti.
-
Millet batana kadar sıkacaklar. Dağıtılan bedava paranın maliyetini borcunu ödeyemeyene yıkacaklar.
-
Açık hesap faiz oranı halkbankta 4.02 olacakmış 1.36 dan geldiği yere bakın. Varsa kredi kartı borcunuz önümüzdeki aya kadar guncelini ödeyerek toparlamaya bakin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekim 15 inden sonra kk larda artacak.
-
Onu bende bulamadım yanlışlıkla hesabı kapattım bakiyem - düştü nasıl iştir yahu.
-
2023 yılı için fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X