3 Taksit de çok düşük kalmış hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (99. sayfa)
-
-
vakıfbank limitin %25 ine nakit avans veriyor. Herkeste mi bu şekilde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar merhaba.
Ziraat Bankası kredi kartı alacaktım 100 bin limitli. 25 bin taksitli nakit avans çekebilmek için.
Fakat taksit sayısının 6'ya düştüğünü söyledi müşteri temsilcim.
Bakmak istedim. TNA limiti 0 TL olduğu için taksit sayısını göremedim.
Sizlerde de durum aynı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 12 Temmuz 2023; 15:13:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet üstad. Kart toplam limitinin yüzde 25'i ile sınırlama getirilmiş.
-
Arkadaşlar kart ek hesap kredi toplam 280 k borç var bunu tek bir yere nasıl taşıyabilirim maaş bankam vakıf
Kredi yapılandırılması için müşteri temsilciniz ile görüşmeniz menfaatinize olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 12 Temmuz 2023; 19:8:34 >
Kredim 100k ek hesap 100k kart 100 k nasıl olacak hepsi farklı bankalar tek çatıda nasıl toplayabilirim
Bunun içinde bankalar ile görüşün. Sonuçta parayı verecek yada yapılandırma yapacak,, dahası tek çatı altında toplayacak olan bankalar. Burada vakit kaybetmeden, bankalar ile iletişime geçebilirsiniz.
bu tür borçları toplamak, taşımak büyük zarar ettirir. zaten ödeyeceğiniz faiz tutarının üstüne toplamda tekrar faiz eklenir. kredi taksitinin tamamı+kredi kart asgari tutarı+ek hesap sadece aylık faiz tutarı=bunu aylık ödeyebiliyorsanız kredi puanınız düşmez.
-
Akbank, KK'dan 1.36 ile avans veriyor görünüyor, onay kısmına kadar ilerliyor. 60 Bin için 690 İşlem ücreti görünüyor (BSMV dahil) olarak.
-
Kaç taksit 9-12 veriyorsa kart alalım
tek taksit veriyor galiba 3-6-9-12 taksit yok
-
Akbank bende aylardır taksitli vermiyor
Taksitsiz hocam yoksa affeder miyiz :)
-
Ucuz yollu kredi imkanı varmı 5 ayrı bankaya 8 ayrı borç var takibi zor ne önerirsiniz. Şeytan diyo hiçbirini ödeme zaten para çekemiyoruz ilerde hacze düşünce eskisi gibi az paralarla kurtulabiliyormuyuz borçlardan.
Değerli arkadaşlar hay hay Fibabank üzerine 5 k 3 ay taksitsiz faizsiz kredi veriyor bunu alan oldu mu 1300 puana çıkar mı bu
donuna kadar alırlar, bir daha da banka kullanamazsınız.
önemli yerde tanıdığın yoksa ve bordrolu çalışansan paşa paşa ödeyeceksin.
-
Enpara 40k limit teklif ediyor. İşe yarar mı kabul edeyim mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X