Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
174
Favori
268.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayın 5inde akbank kredi kart ekstrem kesilecek ve ekstremi böldürmem gerekiyor 1.36dan mı bölecek yakın zamanda ekstre böldüren var mı?

• arkadaşlar güncel olarak hangi banka 12 ay 1.36 dan tna veriyor acaba yakın zamanda kullanan var mı ?

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

en son ziraat veriyordu

• vakıfbank kredi kartına 1.91'den 3 taksite kadar taksitli nakit avans vermeye başlamış yeniden

• ambitchous A kullanıcısına yanıt
    hangi banka bana verse dibini sıyırırım
  • Arkadaşlar sizce TNA 12 ay taksit ne zaman açılır bankalarda Ziraat haricinde ?

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

TNA 12 aylık size maliyeti yaklaşık %33, yıllık enflasyon resmi rakamlara göre %60-%86. bankalar bunu verdiğinde en azından yarı yarıya zararda. ihtiyaç kredisindeki gibi bunun faizinin %3 ün yani yıllık maliyetinin %60ın üstüne çıkması lazım ki bankalar tekrar 12 aylık versin.

• Arkadaşlar merhaba. Kredi kartı 50 bin lira TNA, 25 bine düşmüş . Ziraat Bankası müşteri temsilcisi 100 bin olan kredi Kartı limitine göre taksitli nakit avans limiti Maksimum yüzde 25 ile yani 25 bin ile sınırlandırıldı dedi. Bu doğru mudur ? Sizlerinde TNA limitleri yüzde 25 'e düşürüldü mü ? Minimum 70 bin'e ihtiyacım var. Daha fazlası da olabilir. Faizler yüksek olmasa dijital krediden 36 ay çekmeyi deneyecektik.. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 7 Temmuz 2023; 8:47:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazi09 M kullanıcısına yanıt

bende 25b limitli kartı tna limiti 12,5 du bugün 6,5 a düşmüş

edit: ziraat kartımda 50bin tüketici kredisi 1.99 du 2.64 e çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 7 Temmuz 2023; 10:9:4 >
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt

Bende de yüzde 25

• bugğn akbanktan 1,36 nakit avans mesajı gelince hemen tıklayıp onayladım :) taksitli değilmiş meğer

1 bunu hemen geri mi ödesem

2 yoksa kredi kartı gecikme faizi 1,92 ödememek için asgariden kalan borçları tamamen mi ödiyeyim en azından 1 ay 192 yerine 1.36 ödemiş olurum

3 yoksa bir ay o parayı değerlendirip bir ay sonra mı ödiyeiym

• Denizbank kredi kartından 1.91'den nakit avans çekmek istediğimde işleminiz tamamlanmadı diye bir uyarı veriyor. Halbuki bu ay çekmemiştim limitin olması lazım. Epeydir bu şekilde hata veriyor. Sizlerde durum nedir?

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Akbank taksitli nakit ek hesap vermiyor sanirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Siz deyince kontrol ettim benim de 126 binlik kartı %25'e düşürmüş Allah'tan iki hafta önce dibini sıyırmıştım %50 çektim 12 taksit
  • Skayn kullanıcısına yanıt

Üstad erken davranıp, yararlanmışsınız. Hayırlı olsun. Geç kalanlar yüzde 25'e takıldı. Artık kredi kartı genel limitini artırmak ve bu sayede taksitli nakit avansı da yükseltmekten başka çare kalmadı.

Yüzde 25de olsa olur. Garanti 3 taksit veriyor şuan. 12 olsa neyse

• içinizden biri İ kullanıcısına yanıt

baktım bende 3 ay taksitle kredi kartından kullanabiliyorum. ama bir tane siteden baktığımda yeni oranların yıllık maliyeti aşağıdaki gibi

faiz oranı 1.91'den taksitli nakit avansın maliyeti aşağıdaki gibi oluyormuş.

Aylık Maliyet Oranı: %2,4830

Yıllık Maliyet Oranı: %34,2215

mevduat faizindende vergi alındığı düşünülünce en az %37den bankaya koymanız lazımki kar edesiniz. onun içinde değmez. tabi dolar euro 1 ay içinde %35 artar diyorsanız o ayrı

• texmo kullanıcısına yanıt

EVET HALEN VERMİYORMUŞ

bu çektiğim nakit avans olduğu için bir ay sonra ödenmesi gerekiyormuş

Artık borsa fon birşeylere yatırıp değerlendireceğiz başka çare yok.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.