< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (96. sayfa)
-
-
Ne biçim bir ülkedeyiz anlamadım az önce iş bankasından mesaj geldi. 01 ağustos itibariyle aylık %1,91 faiz uygulanacaktır diyor ama şimdiden %1,91. 23 temmuz diye bankalar mesaj atmıştı ona göre ödemelerimi ayarlamıştım. Bu kafayla sittin sene ekonomiyi toparlayamazlar.
-
Kmh lar bugünden sonra 1,91 den günlük faiz işletecek , ancak 2 gün tatildi 3 üne kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gönderdikleri SMS'lerle öyle bir algı yarattılar ki; hepimiz Temmuz sonu faizi artıracaklar sandık ama haftasonu, bayram dinlemeden tüm bankalar 1,91 faizi geçirmişler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fırsatta geçti gitti, kullananlara hayırlı olsun.
Bu puan işini de çok kafaya takmayın arkadaşlar, zaten bu hiper enflasyonda bir kıymeti de olmayacak. Bankadan borç alıyorsanız, zamanında tamamını ödeyin geçin. Geri kalanlara enerji harcamaya değmez.
-
Kredi kartından taksitli nakit avans ve KMH ikiside mi 1.91 oldu ? -
Sadece Finansbank 1.36 dan veriyor sabah kulllandim diğer Tüm bankalar km/h ve nakit avansı 1.91 yapmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam ziraat bankasında nakit avans limiti 47500 tl veriyor. Bunu kart limitinin tamamı olarak yapma şansımız var mıdır?
1,36 orandan 12 ay çok cazip cidden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
banka mı vatandaş mı? sizce yönetim erki kimi tercih eder? vatandaş sadece seçime doğru, kafakola alınıp, kandıracağı zaman lazım olur yönetime.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef 1.91 geldi temmuzda yapılacak mesajlara rağmen...
Emin misiniz? Nakit avans olmasın? Vakıfbankta KMH (Ek Hesap yani kredi kartından nakit avans değil) 1,36 görünüyor hala.
Hocam KMH değil, kredi kartı.
Kredi kartıyla ilgili nakit avans, taksitli nakit avans, taksitlendirme, vb.
KMH 23 temmuzdan sonra.
Yok. Nakit avans limiti ayrıca belirleniyor ve kullandıkça nakit avans kullanılabilir limit azalıyor tabi.
-
Arkadaşlar yeni oran 1.91 olmasına rağmen vergisi cartu curtu 2.38 oldu haberiniz olsun peki şunu sorabilirsiniz ben kaç faize koyarsam bundan kar ederim onu da 1.91x1.25×12/0.95=30.15 bunun üstü mevduatta size kar getirir 0.95 ile bölme nedenimiz %5 stopaj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuka -- 5 Temmuz 2023; 17:10:40 >
Enpara 1.91 ?
Enpara 1.91 görünüyor sabah kullanmıştım QNB uygulamasından 1.36 dan şimdi bakamıyorum günlük limiti aştığım için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle bir şey yok hani 23 temmuzdan itibaren 1.91 olacaktı bütün kartların avans faizi 1.91 olmuş böyle ekonomi yönetimi olmaz bu kafaya yabancı yatırımcı gelmez hayırlı bayramlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saksafon33 -- 1 Temmuz 2023; 16:1:8 >
Finans 1.91 şu an
-
Tatil dönüşü çekerim diye bekledim buradaki mesajları okuyunca ama Bonus da sabah sabah 1.91 yapmış 1.36 tertemiz duruyordu dün. Rezalet!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X