Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.032
Cevap
174
Favori
268.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200k tl li kredi kartını nakite en masrafsız nasıl çekeriz? Ekstreden taksitlendireceğim sonradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt

sizce değerlendirmek mantıklı mı hocam ?

• Agonize kullanıcısına yanıt
    1.36 dan ne çekersen çek pişman olmazsın odeyebilecegin şekilde tabiki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asgari tutarı ödemek ,kredi puanını dusurmes demi ?

• texmo kullanıcısına yanıt
    1 sene içerisinde 3'den fazla asgari ödenirse düşer diye biliyorum.

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    hocam denizbanktan 5000 esnek hesaptan 12 taksit olarak kullandım bunun ilk taksitinin ödemesini ne zaman yapmam gerekiyor bende net bi tarih göremedimde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÇakbeşlikHayalet kullanıcısına yanıt
    ek hesaplarıma girip taksit ödeme kısmından girebilirsiniz süper 12 taksit kullandiysaniz

• Düşürmez yalnızca banka içi puanı ve nakit avansın kapanmasına neden olur

• iyi bayramlar.kredi kartı üzerinden yükleme yapılabilir mi?Bir üst limit var mıdır?Yüklediğimiz para Paycell üzerinden nakit çekim ya da başka hesaba gönderme gibi bir durum sözkonusu mu?

• texmo kullanıcısına yanıt

Hayır bilinen yanlış bir gerçek bu asgari ödemek kredi notu düşürmez findeksde de böyle yazıyor danışmanlara da sorabilirsiniz fakat bundan sonrası tamamen benim teorim findeks harici ayrı ayrı bankaların müşteriler için puanı da var bu noktada etkiler mi faiz 8.5 a düştüğünden beri asgari ödüyorum herhangi bir negatiflik görmedim mümkünse hesaplarınıza düzenli para giriş çıkışı yapın banka puanını asıl etkileyen bence bu.

• Onuka O kullanıcısına yanıt
    Kredi kartınıza asgari odediginizde Findeks e borcunuz ödenmiş gibi bildirim yapılır burada etkili olmaz fakat banka içi puanınız oluyor Findeks den ayrı olarak bu puanınız olumsuz etkileniyor ve limit artışı yanında diğer bankacılık ürünlerini de kullanmanız etkileniyor yoğun olarak nakit avans kullanmakta olumsuz etki yaratıyor limite ihtiyacınız yoksa dilediğiniz gibi nakit avans kullanabilir ve asgari ödersiniz

• Yarın faiz oranı artıyor mu acaba?

saat 12 olmadan nakit avans mı çekmek lazım

• Findeks kredi notu bankalar için tek etken değil bir kere çok fazla değişken borçlanmada findeks notunuz 150 200 hatta daha fazla puan tek başına düşebilir aynı zamanlarda kredi başvurusu yaptığınızda olağanüstü bir durum olmadığında hep aynı faiz oranını verir.banka puanını evet asgari düşürüyor olabilir fakat ben çok etki ettiğini sanmıyorum asgari ödediğinde banka zararın aksine bir daha faiz yazdığından kar yazıyor.iki bankadan kredi kartı alamıyordum ikisi de gelir belgesi istiyordu ben de o dönem sigortalı çalışmadığımdan gösteremiyordum bankalara 2 ay boyunca düzenli para attım ve çok yüksek limitli 2 kredi kartı verdiler.Kart almak istediğiniz limit arttırmak istediğiniz bankalara muhakkak düzenli para giriş çıkışı yapın etkisini görüceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuka -- 30 Haziran 2023; 23:40:14 >
  • Garanti ve Denizbank nakit avans’i 1.91 yapmıs 27 Temmuz diye mesaj atmıştı ama 1 Temmuz itibariyle uygulamaya koymuslar.Diğer bankalar aynı duruyor şimdilik ama onlarda 1.91 e çekeceklerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: sukruciger

Garanti ve Denizbank nakit avans’i 1.91 yapmıs 27 Temmuz diye mesaj atmıştı ama 1 Temmuz itibariyle uygulamaya koymuslar.Diğer bankalar aynı duruyor şimdilik ama onlarda 1.91 e çekeceklerdir
    Zaten kredi kartında 1 Temmuz itibariyle geçerli olması lazım o gelen mesajlardaki belirtilen tarihler kmh için olması lazım

• Teşekkürler hocam

• Vakıfbank KMH’da 1.91 olmuş.

• 1 Temmuz İtibariyle Faiz'ler 1.91 Olmuştur , 1.36 çeken kârlı bir iş yapmış oldu.

Umarım 12 Taksit Seçeneği Gelir.Borcu Borç İle Ödüyoruz Hakkımızda Hayırlısı

• işbank 1.91 ve 3 taksit.

• Kendim Akbank kullanıyorum ekstrenin kesilmesini bekliyordum fakat sabah kötü haberi kardeşim verdi Vakıfbank ekstre taksitlendirmeyi 1,91 'e çekmişler, Akbank'ta o orandan yapar kesin, 23 Temmuz diye seviniyordum ne güzel...

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.