Şimdi Ara

taksiye hangisini almalıyım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vetenes

1.6 Multijet uzun yolda 6 yakıyor şehir içi nasıl 5.5 yakacak

1.4 şahinim oldu. o araç benzinli + arkadaş itişli ve yine de uzun yolda ancak 6 yakıyordu. multijet 6 yakmak için özel çaba gerekir.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Forumdan bir arkadaşın aracı. Uzun yol değeri

taksiye hangisini almalıyım.
  • quote:

ortalama 65 km hızda inanılmaz yüksek bir değer. ben tsi ile 5-5,5 lt'lere düşüyorum bu ortalama hızda. arkadaş muhtemelen yüksek devirlerde kullanıyordur veya bu motor çok başarısız. başka izahı yok.

multijet doblolar şehir içi 8-9 u zorluyor hocam. Tek tasarruflu multijet 1.3 o da sadece puntoda.
    Teşekkürler hocam herkese 1.6 aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda en çok taksi olarak yeni sümbül görüyorum. Baya tutuldu sümbüller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

multijet doblolar şehir içi 8-9 u zorluyor hocam. Tek tasarruflu multijet 1.3 o da sadece puntoda.

doblonun kasası itibarıyle çok yakması normal de eğer ki ege de böyle çok yakıyorsa kötü gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

ortalama 65 km hızda inanılmaz yüksek bir değer. ben tsi ile 5-5,5 lt'lere düşüyorum bu ortalama hızda. arkadaş muhtemelen yüksek devirlerde kullanıyordur veya bu motor çok başarısız. başka izahı yok.

Şimdi abarttın Tsi dedinmi orda duracaksın 100 kmde 0.5 lt felan yakıyor seninkinde bir şey var kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Şimdi abarttın Tsi dedinmi orda duracaksın 100 kmde 0.5 lt felan yakıyor seninkinde bir şey var kesin

4,8 altını hiç görmedim. ama zaten uzun yolda her araba az yakar. şahinle bile 6 lt yakardım ben sakin kullanımda uzun yolda 5. vitesle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Son zamanlarda en çok taksi olarak yeni sümbül görüyorum. Baya tutuldu sümbüller

iğrenç bir araba. punto ondan çok daha güzel.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.