Şimdi Ara

taksiye hangisini almalıyım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 4 veya corolla başka maceraya gerek yok hatta logan satıp egea almak mantıklı değil. Ekmeğinizi arabanın üstünde kazanıyorsunuz kaza potansiyelinide düşünürseniz evde bekeleyeninizi üzmeyecek bir karar verin derim. Tenekelere prim vermeyin. Birde şöyle düşünün ben durakta taksiye gittiğim zaman sonuçta para veriyorum bineceğim arabaya bi bakarım. Yok sıra ondaymış bundaymış sonuçta para bende kazanmak isteyen taksici benim seçimim olan arabaya binerim. Durakta egea logan yanlarında passat varken passata binerim. Sonuçta parası aynı. Ama megane 4 de varsa onada binebilirim. Sonuçta oda güven veren bir araç hatta yeni yüz diyede onu tercih edebilirdim. Ne bileyim arabanın içini kendisini görmek için.

Not: megane 4 corolla focus mazda 3 elantra test sürüşü yaptım. İçlerinden yürütme kısmında corolla ve megane 4 derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea için Logan Mcv'den vazgeçmeniz pek değecek gibi gözükmüyor, bütçeyi zorlayabilirseniz dizel bir Megane 4 sizi fazlasıyla tatmin eder.
  • Megane bakabilirsin hocam, sadece dardır biraz Egea'dan ama yine ondan fersah fersah iyidir. Büyükşehirdeyseniz Cerato bakabilirsiniz, olmadı kuzeni Elantra çok sık görüyorum bizim buralarda taksi olarak.

• B segmenti değil de C segmenti bir araç bakmanızı öneririm, şahsen İstanbul'da taksi çevirirken araç kalitesine de bakmaya başladım artık.

C segmenti dizel Octavia, Elantra, Astra Sedan, Jetta, Corolla yada Yeni Cerato'dan birini tercih edin bence.
  • Egea 1.6 taksi icin idealdir, yurutme masraflari dusuktur, bazi arkadaslar şu taksiye felan binerim demis ama istanbulda bos taksi bulmakda artik zor albea gelse yine biniyoruz.

Bide tiguani turkiyede taksi yapmak ☺ nedir, yakit pahali yurutme giderleri pahali, araç zaten pahali.

• Accent blue alacağına elentra dana mantıklı tüp takılacaksa 6 ileri tupe uyumlu otvsiz 55 bin kusure geliyor

• 1.6 50.yıl serisi corolla + lpg

Sorunsuz, geniş, güvenli, düşük yakıtlı. Hem diğerlerinin yanında sırıtmaz.

Edit: Ötv indirimiyle arada pek fark kalmayacağı için en üst donanımla değiştirdim.

Ayrıca 1.33 Life + Lpg de alabilirsiniz. Görünüş olarak o da güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 29 Mart 2017; 11:19:6 >
  • böyle bir ÖTV avantajınız varken,
    24 saat tepesinde gezindiğiniz araca 1 aylık kazanımı kadar daha fazla para vererek düzgün birşey alın.
    hem yolda tercih edilen siz olursunuz, müşteriler sizi tercih eder..
    ben taksi ararken belirli kıstaslara göre durdururum, döküntü taksiye binmem.. bulabilirsem duraktan temizliğini ve konforunu bildiğim taksiyi çağırırım.
    hep maliyet hep maliyet.. biraz da müşteri tarafına geçin ve kazanabileceğinizi artırmayı hedefleyin..
  • 1.6 Multijet uzun yolda 6 yakıyor şehir içi nasıl 5.5 yakacak

• kayınpederim ticariye courier aldı yakıttan şikayetçi ford almayın

takside en çok kullanılan corolla, egea gibi araçlar
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Benim söylediğim şey uydurma ya da kulaktan duyma değil bizzat araca binip gözlerimle gördüğüm değerden bahsediyorum. Adana şehir içinde orta yoğun trafikte 30 km kadar yol yaptık 6lt idi tüketim. Biraz daha sakin kullansak 5.5lere kadar düşecekti. Uzun yolda da 110 kmh sabit hızda 5lt yakıyor araç. Ha isterse 3 lt yaksın beğenmedim egeayı, megane 4 ile test sürüşüne çıkmıştım çok daha kaliteli geldi bana. Segment farkı var arada

• Yorumlarınız için teşekkürler arkadas lar megane 4 le egea arasında cok gidip geldik hatta renoult bayisine de gittik fakat ordakibbi tanıdığımız elektronik arızalar verdiğini söyledi o yüzden meganedan vazgectik tekrar egeaya yöneldik hatta aldık araç pazartesi kaplamaya gircek . araç gelip plaka takılınca fotoğrafları atarım

• Lpg istemiyorsan elantra al

• Takside raneulta pek denk gelmedim. Gerek otv indiriminden once gerek sonra.

Araci almis olmasaydiniz lpgli coralla larla ilgilenin diyecektim. En mantiklisi bence corolla

Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin bol hayirli bereketli kazanclar.

• Hayırlı olsun.Ben de Corolla tercih ederdim.

• Hayırlı olsun yeni gelen c-ellyse çok iyi tüketim (1.6 92) değerine sahip tasarım bence güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

hocam linea, c elyse alın geçin bence. şimdiki ötv indirimiyle bayağı ucuza kapatmış olursunuz.

o kadar da değil. linea dese c-elysee tavsiye edilir ama ege c-elysee'den çok daha iyi.
  • o 1.3 motoru punto'da, 1.6 motoru da bravo'da denedim. ikisinin de performansı çok etkileyiciydi. tabii 1.3 motoru ege'de denemiş birinin tecrübesi önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: al301u

Yorumlarınız için teşekkürler arkadas lar megane 4 le egea arasında cok gidip geldik hatta renoult bayisine de gittik fakat ordakibbi tanıdığımız elektronik arızalar verdiğini söyledi o yüzden meganedan vazgectik tekrar egeaya yöneldik hatta aldık araç pazartesi kaplamaya gircek . araç gelip plaka takılınca fotoğrafları atarım

hayırlı olsun. 1.3 mü 1.6 mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.