Şimdi Ara

taksiye hangisini almalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere taksicilere sağlanan bir vergi indirimi var bu sebepten çoğu taksici gibi bende arabamı değiştirmeyi düşünüyorum.şuan kulandığım araç dacia logan mcv aklımda 1.6 tdi octavia vardı fakat maddi yetersizlikten dolayı egeaya yöneldim size sorum kullanan arkadaşlardan 1.3 ve 1.6 multijetin yakıt değerlerini yazmalarını rica ediyorum..

• Egeadan bence vazgeç.Ncap ten 3 yıldız alan bir araçta güvende olmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpgli kullanacaksaniz honda civic de olabilir.

• Lpg düşünmüyorum açıkçası durakta egea alan insanda yok danisamiyorum 3 tiguan 1 passat 1 jetta var durakta uçtular resmen. Egea kullanan arkadaşlar ulasabilirse sevinirim

• Hocam 1.6 egea var dayımda. Ş.içi 5.5-6 lt arası yakıyor. 1.3 motorlu olanı ise yarım litre daha fazla yakıyor.

• hocam linea, c elyse alın geçin bence. şimdiki ötv indirimiyle bayağı ucuza kapatmış olursunuz.
  • Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangi arabayı almalıyım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Egea 1.6 tavsiye ederim.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi duraktaki araçlar güzel imkan olsa bende onlardan almak isterim hadi alamadım nispeten güzel bi arabaya binmek istiyorum linea alcaksam değiştirmem hiç arabayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: al301u

Hocam şimdi duraktaki araçlar güzel imkan olsa bende onlardan almak isterim hadi alamadım nispeten güzel bi arabaya binmek istiyorum linea alcaksam değiştirmem hiç arabayı.

bütçe ne kadar?
  • 55 lira

• İleride ki bakim maliyetlerinide hesaba katin bence fiyatları ne kadar bilmiyorum ama megane 4 bakın derim.

• egea 1.6 tabiki
  • Kardeş egea alırsan hata edersin benım arkadasımda taksici bu hafta megane 4 otomatik aldı 1.5 dci 60bin tlye

• bence tüp uyumlu bir araba al candan mühendisliğin bir videosu var 450bin kmde sorunsuz binmiş taksici egea idi yanılmıyorsam
  • CR-V
  • Taksi plakan var ve bütçen yetersiz. Ilginc bir durum bence de megane 4 cok mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • accent olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Egeadan bence vazgeç.Ncap ten 3 yıldız alan bir araçta güvende olmazsın

en son bu konu yüzünden 1 hafta ceza aldım hocam. artık preminyum diyorum...

• accent bluea alabilirsin lpgli blue geliyor 650 binde araç banamısın demiyor tık yok yeni nesil multijetler iyi değil amcamda linea var euro5 motor linea enjektörleri cortladı 200 binde hyundai den şaşma satarkende çok zararın olmaz renault desen onlarda çabucak dökülüyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.