Şimdi Ara

taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lol'e yeni başladım shyvana oynamayı seviyorum shyvana'da kendimi nasıl geliştirebilirim ve nasıl hızlı level kasabilirim

• Uyarı: LoL'ü aşırı ciddi oynamıyorum ve söylediklerim yanlış olabilir.

Jungler olarak mı, top laner olarak mı? Benim ilk junglerım Shyvana'ydı.

Jungler Shyvana o kadar iyi değil şu an. Hızlı level kasma catch up XP olayından beri çok zor, bu yüzden farm odaklı junglerlar şu an pek tercih edilmiyor. Shyvana genel olarak oyun başında farm, TF senaryolarında ortada kalıp hasar yiyip ölmemekten oluşuyor. Şampiyonun en büyük zayıflığı CC (stun, slow vs) ve mobilite eksiği. Ejder formunu disengage (Kata ultisi bozmak gibi) veya kaçış için ayırsam da bazı engage (adamın üstüne atlamak) senaryoları için düşünülebilir. Ben Shyvana'da CC odaklı bir build seviyorum, ADC'lerden kite yememek (vurup vurup kaçmaları şeklinde özetlenebilir) için. Titanic > Mercury/Ninja Tabi > Dead Man's > Geri kalanlar tanky.

Top lane işini ben bilmiyorum. Topu bilen arkadaşlara atıyorum.

Skin olarak yeni çıkanı ben sevmedim. Temasına uygun gelmedi benim için. Ice Drake >= Championship > Darkflame > Super Galaxy > Ironscale > Boneclaw benim sıralamam.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 1 Ağustos 2017; 16:54:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.