Şimdi Ara

Taktik Savaşları Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık Taktik Savaşlarının kötü olduğu anlamını çıkarmayın. Bende severek oynuyorum. Kafa dağıtmak için daha az emek ve stres ile oynanan güzel bir oyun.

Üzerinde durmak istediğim bunun klasik LOL ile ne alakası var ? Karakterlerin isimleri dışında en ufak bir benzerlik yok. Oyunda ne mekanik ne yetenek nede takım oyunu olarak hiç bir şey yok. Sadece taktik ve strateji var onunda % 50 den fazlası şansa dayanıyor.

Birisi moba diğeri kazı kazan tarzı strateji oyunu. ikisinin aynı panelden açılması bile saçmalık. Riot skilleri bile olmayan LOL karakterleri kullanarak bir strateji oyunu yapmak istiyorsa bu oyunu ayrı bir isimle yapması gerekirdi.

• "klasik lol" ile alakası olması için bir nedeni yok.
    Aynı dünyadan karakterler olması yeter de artar.

Saçmalık olan neresi onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 14 Temmuz 2019; 16:56:13 >
  • Senelerdir bu bölüme konuları bile okumaya girmiyordum. Harbi ağlama duvarına dönmüş bu bölüm. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası olduğunu ya da olması gerektiğini kim söyledi ki? Aynı karakterlerle farklı bir oyun modu işte. Ben karakterler tanıdık diye daha kolay alıştım diğer auto chess oyunlarına kıyasla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum birader Allah kolaylık versin

• Aslında katılıyorum dediklerine ... Güya güncelleme getirdiler ama ne değişti ? Yeni gelen herolar dışında ne değişti ? Oh be şunu düzelttiler dediğiniz ne var ?
    Otomatik düşen ( tabi düşerse ) itemlerin yerden toplanması mı yenilik ?
    ben level 5 de kimsenin toplamadığı 1 goldluk 2 goldluk heromu lwl 2 yapmaya 3 lwl yapmaya didinirken adam draveni 2 liyor..
    Oyun başı 1 item düşerken adama 4 tane 5 tane düşebiliyor ...

Hani ŞANS faktörünü en aza indireceklerdi ? Hesapta draven'a nerf geldi.. Ama sen 1-2 goldluk heronu daha yeni 2 yapmışken adam 4 goldluk heroyu lwl 4 de 2 level yapıyor ve o draven 3 levellere gene 2 atıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 17 Temmuz 2019; 12:5:5 >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Abi sen ne diyorsun ya

Cidden kimse kimsenin yazdığını okumuyor gözümden yaş geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    komik çocuk
    Ben ciddiydim.

Konunun ana fikri ile ilgili bir şey söyleyebilir misin? Arkadaşın dediğine katılmışsın misal, o arkadaşın ne diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Ben ciddiydim.

Konunun ana fikri ile ilgili bir şey söyleyebilir misin? Arkadaşın dediğine katılmışsın misal, o arkadaşın ne diyor?
    hadi canım hadi sana buradan malzeme çıkmaz
    Ben ciddi soru sordum, malzeme aramıyorum.
    Kaldı ki, bence sen de şimdi farkettin nasıl saçmaladığını, yazmaya utandın. Halbuki sadece 5 saniyeni ayırıp 2 kelime okuyacaktın, onu bile kendine çok gördün.
    Senin adına üzüldüm, utanç verici bir durumdasın.

quote:

Üzerinde durmak istediğim bunun klasik LOL ile ne alakası var ?

Okuma yazma oranımızın %96,74 olduğuna inanmıyorum artık
    Heroların gelme olasılığı senin seviyenle aynı oranda ilerliyor. 4 levelda Draven gelme olasılığı, hele hele 3 tane peşpeşe gelme olasılığı yok denecek kadar az. Sallayacaksanız tutarlı sallayın.

Ayrıca güncelleme ile heroların istatistikleri net şekilde görünüyor, eşyalar bir heroya verilmeden önce de neye dönüşeceği belli oluyor, hasar metre geldi. Ayrıca herolar değil, sadece bir hero geldi. O da TF.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 17 Temmuz 2019; 21:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxed

Senelerdir bu bölüme konuları bile okumaya girmiyordum. Harbi ağlama duvarına dönmüş bu bölüm. :(
    Korkarım ağlama duvarına dönen bölüm sadece burası değil

• Zaten auto chess den calmadkları tek sey ayrı sekilde yapılması

• Tek saçmalık ne biliyor musun? yordle takımının ıska yemesi , lulu nun takımı yaşatması,suikastçilerin adclere tek atması, tank kasıp sağa sola ölmek bilmeyen aurel - shyvana -gnar -seju-volibear kasmaları asıl saçmalık bazı karakterlere ulti verilmemesi lucian -garen-darius-gp'nin falan.. uzar gider karşıya luciyle 6 k vuruyorum ve assasianlardan 2 yiyorum 3 iteme rağmen harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicki MinajLele Pons -- 24 Temmuz 2019; 3:2:23 >
  • Yazından anladığım, "Taktik Savaşları" ismindeki "Taktik" bunun neresinde? Şans ile dönüyor herşey.. Demek istediğin bu sanırım.

Taktik kısmı, diğer 7 düşmanın takımlarını ince ince kontrol edip kendi takımını ona göre ayarlamandan, ayarladığın takımla nasıl kombinasyonlarla yönlendireceğinden geliyor...

Ancak oyun hâlen "beta" olarak devam ediyor, yani çok şeyler değişecek, özellikle oyunu çoğunluk olarak kahramanlar değil itemler kazanıyor ve şanstan kastın da buradan kaynaklı sanırım.

Geri bildirimlerimiz ile düzelecek bir çok şey, geri bildirimlerinizi eksik etmezseniz, talep yoğunluğuna göre değerlendirilir yapılacak değişiklikler.

İyi oyunlar.
  • Beta olmasına rağmen çok az hata var ve gayet de kendini oynatan bir mod. Canım sıkılınca hemen çerezlik giriyorum 1 2 el. Başka oyun olarak çıksa o oyunu açmaya üşenirdim.

Birde konudan bağımsız olarak şunlara değinmek istiyorum. Bence karakterlere kostüm alma seçeneği olsun. Mesela kha'zix koyunca sen istersen ona kostüm alabil. Tek tek kostüm almak pahalı olacağından eğer normal lolde kostüm varsa burda da geçerli olabilir veya kostüm paketleri olabilir tüm koyduğun karakterlere birden uygulanan. Yani kod adı paketiyle ashe vayne falan kostümlü oluyor. Bence güzel olurdu. 3.levelde falan da daha güzel olsa sadece altın rengi olmaktan başka daha iyi olabilir. Ama gerçi oyun çıkalı 1 ay oldu buna benzer görsel yenilikler gelir diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.