Şimdi Ara

Taktik Savaşları Saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Onu getirmeyeceklerini açıkladılar. Aynı şampiyon, farklı kostümlerde birden fazla oyuna getirebileceklerini söylediler.
    Zaten bazı şampiyonlar kostümlü, bazıları kostümsüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Heroların gelme olasılığı senin seviyenle aynı oranda ilerliyor. 4 levelda Draven gelme olasılığı, hele hele 3 tane peşpeşe gelme olasılığı yok denecek kadar az. Sallayacaksanız tutarlı sallayın.

Ayrıca güncelleme ile heroların istatistikleri net şekilde görünüyor, eşyalar bir heroya verilmeden önce de neye dönüşeceği belli oluyor, hasar metre geldi. Ayrıca herolar değil, sadece bir hero geldi. O da TF.
    Peki şunu açıklar mısınız ?
    - ilk şampiyon seçiminde “lulu” aldınız ve büyücü gitmek için başladınız dizmeye heroları. Sizden başka lulu alan yok, tek kasmaya debelenen sizsiniz. Tüm büyücüleri 2 yaptınız ama 7. Seviyeye gelmenize rağmen lulunuz hala 1. Seviyede.
    Bunu açıklar mısınız ? Sizin mantığınıza göre lulu seviye 5 olmadan 3 Lenmesi gerekirken neden 1 den yukarı çıkamadı ?
    - Yada oyun size kassadin ve reksai attı diye hiçlik gitmeye karar verdiniz. 4 levelden önce 8 tane kassadin buluyorsunuz ama 7 levele kadar 1 tane kassadin gelip 3 lenmiyor. Yada reksai kassadin 2 olmuşken 1 tane bile kha gelmeyip hiçlik bufu aktif olmazken , bir başkası sizin tersinize 8 kha buluyor hiç kassadin bulamıyor..

Sadece bunun açıklamasını bekliyorum. Şans demeyin , yemezler. Oranlar ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• major24 M kullanıcısına yanıt
    O zaman sürekli zar atacaksın. Parayı mantıklı biriktirip hyper-roll denilen olayı yapacaksın. Yani Kassadin gelmesini istiyorsan her zarda gelen diğer 1 altınlık şampiyonları alıp Kassadin gelme şansını arttıracaksın. Rengar istiyorsan Kata, Voli alıp sonraki zarda satacaksın. İşin özü bu. Ben de bu taktiğe saçma diyordum ama denedikten sonra çalıştığını gördüm.

Bu arada şans demeyeceksek ne diyeceğiz zar attığımız bir oyunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 13 Ağustos 2019; 9:47:17 >
  • Hocam sanırım yazdığımı hiç okumamışsınız. 7-8 levele kadar hiç kimsenin kasmadığı hero bana bile çıkmıyorsa o işte başka şey vardır. Benim aklıma gelen şu :
    Bir şampiyon havuzu olduğundan bahsediyorlar ya hani , evet böyle bir havuz var ama tek bir havuz değil. Her kullanıcıya ait ayrı havuzlar var diye düşünüyorum.
    Aksi halde, benim aradığım hero bana çıkmaz , sadece sana çıkarken , senin aradığın heronun da sana değil bir başkasına , sık çıkmasının başka açıklaması olamaz. Sonuçta aynı oranlara sen dahil 8 kişi bağlı .. Oyun sırasındaki konuşmalara bakarsan görürsünüz, bu durum ile hep karşılaşılıyor.
    Dün ilk defa 4 level olduğumda khazix 3 ledim. Ben dahil 4 kişi hiçlik gidiyordu ve oyun neredeyse tüm khazix leri bana attı. Bu şans değil. Oyunun altyapısı/işleyişi hakkında bilmediğimiz yada yolunda gitmeyen bir şeyler var bu kesin.

• şu aralar dünyada espor para getiriyor hele bi paraları bitsin azalsın ozman gör bak sürekli yenilik yapmak zorunda kalacaklar para kazandımı bişey yapmıyorlar para kazanmadı hep oyunu değişdiriyorlar bakınız rünler değişdi oyun kötü die kimse oynamadı ne yaptı ne ettiler düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.