Şimdi Ara

Taktik Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler oyunda bi türlü adam gibi taktik yapamıyorum çok kötü oynuyor yaptığım taktikte takım ben ama kendim yaparak taktik oynamak istiyorum bi türlü istediğim verimi alamıyorum benden güçsüz takımlara bile yenilgi alıyorum kaçırdığım bi yer mi var acaba arkadaşlar

• yeni kariyere başla.ilk 5 senenin stratejisini belirle.gidecek,gelecek oyuncuları belirle.ilk sene oyuncuna göre taktik yap.4-5 tane taktiğin olucak.kendi saha taktiği,deplasman taktiği,uefa yada şampiyonlar ligi taktiği.diyelimki fenerbahçeyle maç yapıyosun 4-4-1-1 taktiğiyle oynuyor.sende 4-2-3-1 oynuyorsun.sol bekin yanındaki defansı bienvenüye markaj yaptırıyosun.2 li orta sağındaki solda oynayan futbolcu mücadeleci olarak ayarla.top kapma,markaj,sezme özellikleri iyi olsun.onuda alex e markaj yap.zayıf ayağını kullandırmasını sağla.fenerbahçe kilitlendi.sol açık,sağ açık oyuncuların hızlıysa 10 maç yapsan fenerle en az 8 galibiyet alırsın.defansı önde kurarsan defanstaki göbek oyuncuların hız,konsantrasyon özellikleri en az 15 olsun.fenerbahçe 4-2-3-1 oynarsa yine söylediklerimi yaparsın.maç başladığında komutlardan kanatları kullan dersin.

http://www.google.com.tr/imgres?q=fm+2012+galatasaray+taktik&um=1&hl=tr&sa=N&biw=1600&bih=719&tbm=isch&tbnid=joNQujR8KCLDZM:&imgrefurl=http://www.gamerturks.com/forum/fm-2012-taktik/48641-stoke-city-taktigi-fm-2012-a.html&docid=1ISiXKid2OwHqM&imgurl=http://www.footballmanagerstory.com/wp-content/uploads/pics/2011/10/FM-2012-tactics-stoke-formation.png&w=391&h=550&ei=3mtAT8m_KaKx0QXn1riPDw&zoom=1&iact=hc&vpx=1364&vpy=335&dur=4431&hovh=266&hovw=189&tx=95&ty=258&sig=107303054325327487165&page=1&tbnh=163&tbnw=116&start=0&ndsp=18&ved=0CIUBEK0DMBE

(taktik alıntıdır)

senin sorunun bu olabilir.taktikte sağ bek,sol bek,sağ kanat,sol kanat oyuncuları yanlış yerde oynatılıyor.
    açık yeşil:futbolcu bu mevkide oynar ama istediğin verimi alamazsın
    koyu yeşil:futbolcunun gerçek mevkisidir.takır takır oynar.

bazı futbolcular mutsuz olabilir.bu futbolcuları ilk 11 de oynatma.verim alamazsın.
    sözleşmesini yenilemeni ister.yenilemezsen verim alamazsın
    yardımcı antrenörünün rakiple ilgili verdiği bilgileri uygulamassan yenilirsin
    Personeller(bazıları serbest)
    physio:marco frigerio
    youth coach:tosh farrell
    fitness coach:claudio gaudino-roberto de bellis-gian nicola bisciotti
    scout:eduardo macia
    coach:francisco ayestaran
    asistant manager:valter di salvo
    goalkeeping coach:harald schumacher-tony cotton
    tactic coach:tim sherwood
    teknik coach:rodolfo borrell
    shooting:paolo riela
    defans coach:Ivan carminati
    atak coach:fausto salsano
    aeorobic:joao aroso-carlinhos neves(hepsini ben buldum)

personeller iyi olursa takımda iyi oynar başarı gelir.aklıma gelenler bunlar inşallah yardımcı olmuşumdur.

• Çok teşekkürler dostum çok yardımcı oldun eyv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Çok teşekkürler dostum çok yardımcı oldun eyv

rica ederim
  • Yardımcı antrenöre danışarak takıma uygun taktiği öğrenebilirsin.Takımına uygun olan ilk 11'i seçer.
  • takıma gore taktık ayarlamak eglencelı gıbı gorunsede artık sıkıldım bundan ben neden dusunuyorum taktıgımı verırım gerıısnı onlar dusunsun
  • Elindeki oyuncuları iyi inceleyerek işe başla. Ben oyuncularım ile tek tek ilgileniyorum mutsuz oldukları konular varsa çözmeye çalışıyorum, en basitinden bir oyuncum takımda oynatmadığım fazladan bir oyuncunun olumsuz tavırlarından rahatsız oluyormuş onu takımdan göndermemi yoksa kendisinin ayrılacağını söyledi :) Mevkilere göre temel antreman programlarım var ama her oyuncunun özel hareket, yeni mevki veya özel bir alana (ör: composure) yogunlaşacak şekilde antreman programını ayarlıyorum. Oyuncunu tanıdıktan sonra aklında bir taktik şekilleniyor, bide bence taktikte en kritik noktalardan birisi AM/RL mevkilerinde inside forward oynatmak emin ol inside forward oyunun en kritik noktalarından birisi. Ayrıca oynadığın ligi de incelemen lazım. Örneğin Brezilya liginde takımların %90'ı 4dc 2dmc 2mc 2fw şeklinde oynuyor sen istersen 5 tane AMC oynat hepsini kilitliyorlar. Sırf bu yüzden Sao Paoulo kariyerimde AMC mevkisinde oyuncu oynatmadım Lucas Moura'yı AML'de inside forward oynattım ve birden herşey değişti.

İngilizcen iyise oyunun mekaniğini çözmek içinhttp://www.guidetofootballmanager.com sitesini kullanabilirsin.
    Manager oyunlarının güzel tarafı kendi stilini yaratmandır, şuan acı çekiyor olabilirsin ama çabala çözümler üretmeye çalış yoksa internetten şu taktiği indir bu taktiği indir oyunun bir manası kalmaz. Başkalarının taktiğini indirerek oyunu oynamış olmazsın sadece başka insanların tecrübelerini tekrar etmiş olursun.

• hocam ben vodu caos diye bir taktik buldum onu kullanıyorum ve memnunum.
  • bence 4-2-3-1 bu taktikle çoğu takimi dize getirebiliyorsunuz tabi kendi adima diyorum bence bu taktiğe göree transferler yapmalisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.