Selamün Aleyküm beyler size bir sorum olacak ben bu kurban bayramı sonrası 2 adet telefon alacağım.Şuan almak istediğim telefon iPhone 4S fakat bir kaç yerde (okuduklarıma göre) telefon ios8 den sonra güncelleme almaz boşuna para verirsin gibi şeyler yazmışlar bende almışken beni 2-3 sene rahat götürebilecek bir telefon tercih etmek istiyorum. Veya General Mobile Discovery 2 ' de alabilirim?
Sizin tavsiyeleriniz nedir beyler size zahmet cevaplayın şimdiden teşekkürler :)
Lg g2 o cihazlardan daha iyi bu arada bütçe belirtirsen daha iyi olur
Konu başlığında 800-1000 diye belirttim. LG pek hoşuma gitmiyor fakat aldım onuda listeye teşekkürler bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: Wix
Konu başlığında 800-1000 diye belirttim. LG pek hoşuma gitmiyor fakat aldım onuda listeye teşekkürler bu arada
4S soylenen kadar batti alma, Gm 2 de alinmaz sercis tazilim kalite kotu. 50 koyarsan Nexus 5 olabilir, G2 eklenmis zaten oda cok iyi 1100 Tl. Xperia Z Lumia 830 bunlarda iyi.
berkem01B
kullanıcısına yanıt
Dediğim gibi 2 adet alacağız bu yüzden 1000 TL yi aşmamam gerekiyor
quote:
Dediğim gibi 2 adet alacağız bu yüzden 1000 TL yi aşmamam gerekiyor
Xperia Z Kipa Direkt de 999 Tl bak bi.Ama sunu diyim, Nexus 5 1050 Tl Ist Bilisimde ve 50 Tl icin yapma derim, cok daha ustun N5,1 sene daha fazla kullanirsin. Alternatif Ze fone 5 Sp Nexus 4 var
General mobile para kaptirmayin yazik olur,servistr falan surundurur,G2 begenmiyorsaniz Xperia z ler 1000tl altina indi onlara bakin,her turlu ihtiyacinizi rahat gorur 4.4 guncellemeside aldi gayet iyi
Wix
kullanıcısına yanıt
2 TELEFON ÖNERECEGİM 1- ZENFONE 5 == 700 TL 2- SONY XPERİA SP 850 TL CİVARI 3- SONY XPERİA Z = 999TL
3TELFONDA KÖTÜ DEGİLDİR
BENİM ELİMDEKİ ZENFONE 5 :)
quote:
Orijinalden alıntı: exelans67
2 TELEFON ÖNERECEGİM 1- ZENFONE 5 == 700 TL 2- SONY XPERİA SP 850 TL CİVARI 3- SONY XPERİA Z = 999TL
3TELFONDA KÖTÜ DEGİLDİR
BENİM ELİMDEKİ ZENFONE 5 :)
Zenfone 6 hoşuma gidiyordu oda çok büyük birader bu xperia sp nasıl bişiy ben bi araştırayım azıcık sağolasın bu arada
T50 super telefon Lumia925 hepaiburada 850 tl alabilitsin
quote:
Orijinalden alıntı: satıcı12
T50 super telefon Lumia925 hepaiburada 850 tl alabilitsin
Lumia serisine hiç bakmıyorum çünkü windows phone olduğu için pek bir oyun gelmiyor.T50 yi de şuan inceliyorum teşekkürler bu arada
T50 GEREKSİZ UYGULAMA VAR TURKCELL İN ONDAN DOLAYI KASMA YAPAR YANI KISACA ALINMAZ TELEFOM STABİL OLMAYI YANI GEREKSİZ UYGULAMA OLMAMALI Kİ SEN DOLDURASIN :)
Zenfone oturduğum şehirde bulamadım fakat vatan a yakında gelecekmiş.Zenfone 5 kaç inc ?
Wix
kullanıcısına yanıt
ZENFONE 4' İNÇ 5- 5'İNÇ 6-6'İNÇ OLUYOR
exelans67
kullanıcısına yanıt
Kardeş zenfone a baktım bi ram var yüksek diğerleri tırt bana kamerası güzel beni böyle 1-2 sene idare edecek bişiy lazım + olarakta bütçenin çok altına indim.Şöyle parasının hakkını verebilecek birşey yokmudur piyasada orta yollu ? Bu arada T50 nin özellikleri gayet iyiymiş
Wix
kullanıcısına yanıt
T50 İYİ AMA 2 SENE GÖTÜRECEGİNİ SANMIYORUM SP AL DERİM VEYA ZENFONE 5 KARAR SENINDİR :) BENDEN BU KADAR
exelans67
kullanıcısına yanıt
Kardeş şöyle düşün 1000 lira paran var 1000 liraya daha iyi telefon alacabilecekken neden 500 liraya seneye daha ne olacağı belli olmayan bir telefon alayım ki ? sen büyük ihtimal zenfone5 kullandığın için böyle düşünüyorsun Neyse eyvallah
quote:
Kardeş şöyle düşün 1000 lira paran var 1000 liraya daha iyi telefon alacabilecekken neden 500 liraya seneye daha ne olacağı belli olmayan bir telefon alayım ki ? sen büyük ihtimal zenfone5 kullandığın için böyle düşünüyorsun Neyse eyvallah
Lg L90 sana uyar bence,1050 Tl ye Nexus 5 cok ıyı olur
berkem01B
kullanıcısına yanıt
Samsung Galaxy S4 nasıldır bizim çocuklarda s4 mini var kamerası süper özellikleride iyi sizce nasıl ?