yzık lan cocua hem o knight online in yanındaki 15 yazısı 15 tane serverin olduunu gosteriyor comez sizsiniz zuahah
Bırakın gülecem
abicim sizene bilmiyosanız oynamayın counuz ko nun sağ üstündekini 15+ sanıyodunuz size bn söledim ki bn bunu serverları sayarak öğrendim akıl basta deil yastadır
quote:
Orjinalden alıntı: Fixed
quote:
Orjinalden alıntı: ozgun1993
yzık lan cocua hem o knight online in yanındaki 15 yazısı 15 tane serverin olduunu gosteriyor comez sizsiniz zuahah
Bırakın gülecem
tutmayalım seni puhhahhahahahhahahahahahhahahahhahh yaw azcık büyüyünde oynayın şu oyunu
abicim laf bulamıyosunuz gecistiriyosunuz o kadar kibirlisiniz ki hemen ay sen cok kücüksün veled fln ne bu sizin ezq oldunuzu gosteriyo baska bisi deil
quote:
abicim sizene bilmiyosanız oynamayın counuz ko nun sağ üstündekini 15+ sanıyodunuz size bn söledim ki bn bunu serverları sayarak öğrendim akıl basta deil yastadır
saf mısın yoksa çok iyi rol mü yapıyosun çözemedim ama oyunun +15 ibaresi var.Ben KO oynamıyorum ama bildiğim o.
Riddick te +16 mesela.
Sen de bol keseden uçmuşun
quote:
abicim laf bulamıyosunuz gecistiriyosunuz o kadar kibirlisiniz ki hemen ay sen cok kücüksün veled fln ne bu sizin ezq oldunuzu gosteriyo baska bisi deil
edanayla birlikte 18 oluyo broooooo neden o zaman değiştirmediler 18 die herşeyi yapıolar neden 18 yapmadılar.yapmayın ör tvde 13+ yazıo herkes biliyo neden koymuşlar 13+ yı 13 yaşından küçükler için sakıncalıdır die knight tada 15+ 15 yaşından küçükler için sakıncalıdır die .
hatta 18 yaş altına neti kapattırmakları lazım
bırakın arkadaşlar çocugu sewincini kursagında bırakmayın siz de o yaştan geçtiniz unutmayın ama bencedde o kadr oynama snn yaşında biri günde 1.5 2 saat ders çalışırsa çok iyi olur ama gende sn bilirsin
şu KO bölümünden taşınan topiclere çok gülüyorum yaa
edana gelmeden önce 15 ti ve adamlar biseyi düzeltemiyolarki bunu düzeltsinler k2network mu yada satastı muglobal bile paralı oldu o sadece kazıklamayı düsünüyo sizi deil para meraklısı mayq insanlar bunlar o yzdn jonem
quote:
edana gelmeden önce 15 ti ve adamlar biseyi düzeltemiyolarki bunu düzeltsinler k2network mu yada satastı muglobal bile paralı oldu o sadece kazıklamayı düsünüyo sizi deil para meraklısı mayq insanlar bunlar o yzdn jonem
Pekii malezya serverlarında da 15 yazısı var ama orda en son sadece 5 sunucu vardı buna ne dicen bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: Dx
knight oyun yaşı 15+ senin yaş 11-12 yaş 3senen war forumda 18+ olmalı bunada 7 senen war
arkım sen nedın ya ben wc ye gıdıom kardesım gıdıp nova town yapıordu bı arallar sımdı warıor war dm donmeye gıtcek nerdeyse
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
quote:
Pekii malezya serverlarında da 15 yazısı var ama orda en son sadece 5 sunucu vardı buna ne dicen bakalım.
Edit yokmuş bir post daha atıyorum edana olypia ve cyhper gelmeden öncede orda 15 yazıyordu ayrıca senden sadece bir yaş büyüğüm akıl yaşta değil başta ama sen bu lafı söylemeden önce kendi aklına bak.
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir.
50 smile da yeter bana..
bırakın yaa..çocukla çocuk olmayın...hayret bişey...zaten bunlar yüzünden forumun kalitesi düşüyor..yönetim sesleniyorum size..buna bir çözüm bulun...
quote:
Orjinalden alıntı: bonser24
bırakın yaa..çocukla çocuk olmayın...hayret bişey...zaten bunlar yüzünden forumun kalitesi düşüyor..yönetim sesleniyorum size..buna bir çözüm bulun...
forumun kalitesi seviyesizliklerle saygısızlıklarla düşer. tm bu kadar kücük bir ögrencinin foruma takılması normal degil ..ama sonucta kücükte olsa biz büyükler olarak ona örnek olmalıyız. herkes gülmüş dalga gecmiş. ben gülemedim nedense.
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
Orjinalden alıntı: bonser24
forumun kalitesi seviyesizliklerle saygısızlıklarla düşer. tm bu kadar kücük bir ögrencinin foruma takılması normal degil ..ama sonucta kücükte olsa biz büyükler olarak ona örnek olmalıyız. herkes gülmüş dalga gecmiş. ben gülemedim nedense.
Ben yaşına, küçük olmasına gülmedim ya da bu topicte özel birşeye de gülmedim.
Knightonline dan buraya gelen topiclerin hepsi için düşüncelerim aynı :
Ne kadar fazla taşınan topic o kadar fazla kopuyorum..