tabiki asıl önemli olan bir kişinin(yaşı ne olursa olsun) saygısızlık yapıp kişilere hakaret edercesine(hatta hakaret edenlerde var) bunlar forumun seviyesini alt seviyelere düşürüyorlar..bunun dışında bunun gibi küçükler sayesinde(ki öyle tanıdığım çocuklar varki cebinden 30 yaşında adam çıkarır...) forumun ağırlığını zedeliyor bence...bu benim kendi şahsi fikrim tabii..asıl önemli olan yönetimin ne dediği..mutlaka +18 ( belki +16) yaş sınırı konulmalı...
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
Orjinalden alıntı: bonser24
bırakın yaa..çocukla çocuk olmayın...hayret bişey...zaten bunlar yüzünden forumun kalitesi düşüyor..yönetim sesleniyorum size..buna bir çözüm bulun...
forumun kalitesi seviyesizliklerle saygısızlıklarla düşer. tm bu kadar kücük bir ögrencinin foruma takılması normal degil ..ama sonucta kücükte olsa biz büyükler olarak ona örnek olmalıyız. herkes gülmüş dalga gecmiş. ben gülemedim nedense.
la k.o çok mu saçma bende oynaycadım oynatmadılar
biz orta okulda eve koştura koştura gelir sonra top oynardık, yuz tatilinde de bisiklete falan binerdik, maç yapardık, geceleri 12 - 1 e kadar saklambaç oynardık mahallede .
Ahh ahhh şimdiki gençlik gençlik değil şimdiki çocuklar kendilerine nekadar zarar verdiklerinin farkında değiller.
quote:
Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®
Yuhh Çocuk 6.Sınıfa Geçecekmiş ...
Sence KO Oynamak İçin Küçük Bir Yaş Değil mi?
NOT : Taktir Değil ''Takdir''
+ KO dünyanın en berbat online oyunudurharcanan vakit tamamen israf
@tembeler
hemşom + 10000
evet arkadaşlar bende 5. sınıfa geçtim ve karnemin hepsi 5 bana en büyük hediye bütün tatil knight oynamak
quote:
Orjinalden alıntı: onur54529
Bence bu yaz dersine çalış türkçeyi öğren taktir değil takdir, sevinçi değil sevinci... Şikayet edilmiştir...
+1
SEVİNÇİ değil SEVİNCİ.
......k var bu knigt da asosyal kendini aptalca bi oyuna adamış gençlik yetişiyo.
Hobi olarak oynarsın , 2-3 saat kafa dağıtmak için onarsın fakat
birgün girip 8-9 saat oynamak tüm tatilini o salak oyunu oynamakla geçirmek insanın piskolojisini bozar
Yaşınız kaç başınız kaç, çıkın dışarı çocukluğunuzu yaşayın sonra kafınızı duvara çok vurursunuz.
Ailelere sesleniyorum çocukalrınızı kontol edin
quote:
Orjinalden alıntı: tembeler
quote:
Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®
Yuhh Çocuk 6.Sınıfa Geçecekmiş ...
Sence KO Oynamak İçin Küçük Bir Yaş Değil mi?
NOT : Taktir Değil ''Takdir''
+ KO dünyanın en berbat online oyunudurharcanan vakit tamamen israf
iyide nie en çok online oynanan ve en çok hit toplayan oyun bu
quote:
TAKTİR SEVİNÇİ
Sert sessizle biten bir sözcüğe sesli ile başlayan bir ek getirildiğinde sert sessiz yumuşaması olur
Çok Knight oynamaktan oluyor bunlar tabi
ben bile oynamıyom be knight i ne buluyonuz o oyunda neyse zevkler ve renkler tatışılmaz ama bütün yaz nasıl oynucan o oyunu be..
quote:
Orjinalden alıntı: Gondor
ARKADAŞLAR TAKTİRİMİ ALDIM 6INCI SINIVA GEÇÇEM VE 3 AY 8 SAAT KNİGHT ONLİNE OYNAMAYA HAK KAZANDIM BENCE EN İYİ HEDİYE KNİGHT ONLİNE.I 8 SA OYNAMAK
Sen 3 ay 8 saat oyna gınaytı ben senı gorem ozaman .Walla japon veletlerine dönersin .
50 saat oynuolar(tabi bir iki kişi) Zombi gibi oluolar
Bide işin gücün yokmu senın sinemay git ne bilim denize git???
ımzama bakında konusun be
quote:
Orjinalden alıntı: ermanTR
quote:
TAKTİR SEVİNÇİ
Sert sessizle biten bir sözcüğe sesli ile başlayan bir ek getirildiğinde sert sessiz yumuşaması olur
Çok Knight oynamaktan oluyor bunlar tabi
Ayrıca "Taktir" değil "takdir"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme