Şimdi Ara

TAKTİR SEVİNÇİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TAKTİRİMİ ALDIM 6INCI SINIVA GEÇÇEM VE 3 AY 8 SAAT KNİGHT ONLİNE OYNAMAYA HAK KAZANDIM BENCE EN İYİ HEDİYE KNİGHT ONLİNE.I 8 SA OYNAMAK

• quote:

Orjinalden alıntı: Gondor

ARKADAŞLAR TAKTİRİMİ ALDIM 6INCI SINIVA GEÇÇEM VE 3 AY 8 SAAT KNİGHT ONLİNE OYNAMAYA HAK KAZANDIM BENCE EN İYİ HEDİYE KNİGHT ONLİNE.I 8 SA OYNAMAK

TMM DA BIZENE
  • çömez
  • Yuhh Çocuk 6.Sınıfa Geçecekmiş ...

Sence KO Oynamak İçin Küçük Bir Yaş Değil mi?

NOT : Taktir Değil ''Takdir''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uqu®. -- 20 Haziran 2006; 12:42:43 >
  • knight oyun yaşı 15+ senin yaş 11-12 yaş 3senen war forumda 18+ olmalı bunada 7 senen war
  • harbi çömez yani
  • bu ne ya millet 5 yasında knight oynicak yakındaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyna Oyna ..
  • canım kardeşim yapma oynama şu oyunu...

bak geleceğini düşün. bu 3 ay içinde ders çalış bence...

veya cık arkadaşlarınla top oyna hiç olmasa...

bu yaşta sosyal hayatını kaybetme bence...

yinede sen bilirsin
  • yzık lan cocua hem o knight online in yanındaki 15 yazısı 15 tane serverin olduunu gosteriyor comez sizsiniz zuahah
  • oyun +15 yaş içeriyor
  • yavrum evladım sana ne knighttan?
    bak daha küçüksün çömezsin ne diye savaşta el alemin peşinden koşucaksın kitabındaki harflerin peşinden koş yada ne bilem ogame oyna okumanı geliştir ama knight oynama sizin gibi eziqler yüzünden 1 slot deru için 3 party tepiniyo ne uğraşıyosun?

Modlarımızdan rica ediyorum 18 yaşından küçükleri ailelerinin izni olmadan bu foruma salmayın...

(Şikayet edilmiştir...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

oyun +15 yaş içeriyor

Abi Şunu 14 Yapsak
  • valla yazık 11 yaşında birinin bu oyunu 8 saat oynayabiliceğim diye sevinmesi .. başlama hiç bence sana tavsiyem. bu arada tebrikler dielim bari
  • Bence bu yaz dersine çalış türkçeyi öğren taktir değil takdir, sevinçi değil sevinci...
    Şikayet edilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur54529 -- 20 Haziran 2006; 12:49:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

oyun +15 yaş içeriyor

Abi Şunu 14 Yapsak
    yapmamıza gerek yok zaten oynuyorsunuz
  • abiler büyüksünüz belki bnden bnde 13 yasındayım ama bi bakın bn ne kadar mmorpg oyun varsa wowun private serverindan cık eve questi bile oynadım ki
    su aralar star wars battlefront 2 yi online oynuyorum gayet zevkli hic bi oyundada 15+ fln yok ki bunuda yapamazlar kendi zararları arkadasımın kardesi ipek hemde kız! 5 e gidiyo mykoda oynuyo lvl 40 mage i var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgun1993

abiler büyüksünüz belki bnden bnde 13 yasındayım ama bi bakın bn ne kadar mmorpg oyun varsa wowun private serverindan cık eve questi bile oynadım ki
    su aralar star wars battlefront 2 yi online oynuyorum gayet zevkli hic bi oyundada 15+ fln yok ki bunuda yapamazlar kendi zararları arkadasımın kardesi ipek hemde kız! 5 e gidiyo mykoda oynuyo lvl 40 mage i var

abi oyunu bırakacam bu gidişle bacak kadar veled bize ban yazdı

• abi bişi solim 6. sınıfta haytını berbet etme sosyal hayatı bırakma yani solim ben 15 yaşındayım ama yinede oynamam sakıncalı çok etkilio insanın psikolojisini ben yapma hayatını karartma derim
  • kim taşıdı bu topiği buaraya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.