Şimdi Ara

Talent sistemi kaldırılıyor. Her sınıfta tek talent ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wow da sonunda köklü değişimler yapılıyor, bu sefer iyi iş çıkarmışlar ve üzerinde çalışmışlar.sonunda hep istediğim köklü değişiklikler geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

iyice saçmaladılar.

Hadi bakalım,
    Bence çok müthiş bir şey yapıyorlar.

Eklenti:

Bu arada yeni talent ağacı sistemi WAR a mı benzemiş ne :)
    Kaç sene sonra umutlandım WoW hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Ekim 2011; 11:44:33 >
  • Evet bende fark ettim benzemiş .Üstüne Warhammer'dan public questleride almışlar.Güzel şeyler olacak .
  • son gaz oyunu basitleştirmeye devam ediyorlar.
    aslında kendi içinde tutarlı sanırım çünkü avrupa da oyuncu profili hatta ülkemizde iyice değişmeye başladı. 25+ hatta 30+ yaş çalışan ve hardcore taklılmaktansa eğlenmek isteyen kesime doğru gidiyor oyun iyice. daha çok müşteri demek tabi evde zombi gibi kasan sokağa çıkmayan oyuncu kitlesini genişletmek istiyorlar sanırım.
  • Yenilikleri çok iyi ya, pokemon oynıcaz. Şimdi 90 olucak adam dungeon felan yapıcak bütün gün yapmaz tabi biraz eğlenmek isticek tabi sonra hadi pokemon oynayalım seni seçtim pikaçu
  • Daha gelmeden bişey böyle acımasız eleştirileri yapanlar geldikten sonra yapsa şu eleştirileri enazından canımızı sıkmayın...
  • köklü degişiklikler var ancak bunlari oyunu cok cok baistleştirmeden yapsalarmış cok iyi olucak gerçi herkez hardcore olmak zorunda degil sonuçta her kesime hitap etmeye calısmıslar başaralı buluyorum degişiklikleri ancak benim wow hayatım yeni paket geldikten sonra biter.. old republic e bel baglıcam sanırım =)
  • Hoop sakin olun şampuanlar. Blizzard'ın çıkarmayı planladığı ota boka "iyice saçmaladılar" demenin adet olduğu günümüz dünyasında yine şaşılmadık bir tablo görüyoruz sevgili dostlar. Rica ediyorum bir şeyi denemeden, net olarak bilmeden "iyice saçmaladılar" diye atlamayın. Diablo 3 ile ilgili ilk bilgiler geldiğinde deliren millet şimdi hayranlıkla haberleri izliyor ve delicesine bir merakla oyunu bekliyorlar. Blizzard ne olursa olsun oyuncularını tutacak onları memnun edecek değişikliklere gidecektir o yüzden sadece bekleyiniz ve acımasız eleştirilerinizi kendinize saklayınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.