Şimdi Ara

Talent sistemi kaldırılıyor. Her sınıfta tek talent !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Talent sistemi kaldırılıyor. Her sınıfta tek talent !

BlizzCon World of Warcraft paneli bütün hızıyla devam ediyor, şimdi de çok önemli bir haber geldi, bu da Talent Ağaçlarının değişimi ile ilgili.

* Artık Talent puanları ve rütbeleri yok.
    * Her sınıf için tek bir talent tree.
    * her 15 levelda bir talent seçme şansı.

Yukarıdaki resimden de gördüğünüz gibi artık her sınıf tek bir talent tree üzerinden gidecek ve bütün sınıf kısıtlaması ortadan kalkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 21 Ekim 2011; 23:50:41 >

• iyice saçmaladılar.
  • Daha hiçbirşey belli olmadan laf etmeye çok meraklısınız herhalde.Zaten yıllardır aynı şeyi yapmak sıkmadımı oyuncuları.Nasıl birşey olduğu kesinleşmeden laf söylemeyin bence.Kötü birşey çıkarsa zaten batırdılar demektir ancak belki gerçekten güzel bir yenilik olacak.Tam açıklama gelmeden boş yorumlarda bulunmayın.Ki bu yeni talent sistemine çok olumlu bakanlarda var yorumlara bakarsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Daha hiçbirşey belli olmadan laf etmeye çok meraklısınız herhalde.Zaten yıllardır aynı şeyi yapmak sıkmadımı oyuncuları.Nasıl birşey olduğu kesinleşmeden laf söylemeyin bence.Kötü birşey çıkarsa zaten batırdılar demektir ancak belki gerçekten güzel bir yenilik olacak.Tam açıklama gelmeden boş yorumlarda bulunmayın.Ki bu yeni talent sistemine çok olumlu bakanlarda var yorumlara bakarsanız.

Bence sen önce yenilikleri ve insanların tepkileri oku ondan sonra millete laf et. 1 tane bile olumlu yorum yapan yok.
  • Hiçbirşey belli değilki daha ya ne kadar kötümser yaklaşıyorsunuz.Sadece arkadaşın söyledikleri açıklanmış...En ufak birşey belli değilken ayrıntılı bir açıklama yokken bence gereksiz şu süreçte yorum yapmak.Bırakın ayrıntılı bir açıklama video vs gelsin ona göre yaparsınız yorumunuzu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

iyice saçmaladılar.

Ne iyice saçmaladıları ne anladında yazıyorsun bunu ?
  • quote:

Hiçbirşey belli değilki daha ya ne kadar kötümser yaklaşıyorsunuz.Sadece arkadaşın söyledikleri açıklanmış...En ufak birşey belli değilken ayrıntılı bir açıklama yokken bence gereksiz şu süreçte yorum yapmak.Bırakın ayrıntılı bir açıklama video vs gelsin ona göre yaparsınız yorumunuzu...

burada işler öyle yürümüyor malesef.her ne yenilik olursa olsun daha hiçbir fikir sahibi olmadan bir güzel sayılıp sövülür.daha sonra genellikle yanıldıkları ortaya çıkar ve deliler gibi oynamaya veya o yenilik neyse ondan suyunu çıkarana kadar faydalanmaya devam edilir bizim buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Hiçbirşey belli değilki daha ya ne kadar kötümser yaklaşıyorsunuz.Sadece arkadaşın söyledikleri açıklanmış...En ufak birşey belli değilken ayrıntılı bir açıklama yokken bence gereksiz şu süreçte yorum yapmak.Bırakın ayrıntılı bir açıklama video vs gelsin ona göre yaparsınız yorumunuzu...

burada işler öyle yürümüyor malesef.her ne yenilik olursa olsun daha hiçbir fikir sahibi olmadan bir güzel sayılıp sövülür.daha sonra genellikle yanıldıkları ortaya çıkar ve deliler gibi oynamaya veya o yenilik neyse ondan suyunu çıkarana kadar faydalanmaya devam edilir bizim buralarda

Aynen, ben bu patchin Cataclysm'in yanında güzel olacağını düşünüyorum.

• Bende öyle düşünüyorum.Cataclysm geldiğinde citti anlamda eleştirmiştim.Çünkü bekliyiceğimiz birşey yoktu adam gibi yeni content dışında.Yeni level cap yeni ırk yeni dungeon ve raid...Bumudur olay...Bence bu paket çok daha fazla yenilikle geliyor.Ve bilemiyorum beni heyecanlandırmaya yetti.
  • ben olumlu yapıyorum blizzardın hiç bir yeniliği beni bozmadı açıkcası.talentler ilk değiştirildiğindede bayağı bir insan ağlamıştı ama şuanda daha güzel bence.bununlada daha güzel olacaktır olmasa bile aynı zevki veren FARKLI birşey olacağı için tamamen olumlu bakıyorum.
  • Olabildiğince basitleştirmişler classlar arasındaki dengesizlikleri azaltabilir bu mantık. Şuna buff gelsin şuna nerf gelsin kavgaları azalabilir iyi oturturlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: contik

Olabildiğince basitleştirmişler classlar arasındaki dengesizlikleri azaltabilir bu mantık. Şuna buff gelsin şuna nerf gelsin kavgaları azalabilir iyi oturturlarsa.

evet daha cok coluk cocuk dolar. oyuna yılalrını vermiş bizler de oyunu bırakır gideriz olur biter. Zatn aylardır oynamıyorum geri döneyim derken bu saçmalıklar çıktı.
  • Nolur geri dön ama sensiz ne yaparız biz...
  • Hibrid karakterler olacak işte. Aynı talentli 2 retri görmeyecez.
  • Hunter talentleri bi garip hepsi pvp gibi.
  • O değilde panda sistemi nasıl olcak onu merak ettim..Hem horde hem alliance garip olacak gibi.Racial özellikleride berbat.Milletin hevesi geçince panda kalmaz etrafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

O değilde panda sistemi nasıl olcak onu merak ettim..Hem horde hem alliance garip olacak gibi.Racial özellikleride berbat.Milletin hevesi geçince panda kalmaz etrafta

Belirli bir seviyeye gelince Horde Yada Alliance arasında seçim yapabilicez, Sonrada seçtiğimiz tarafın questlerini yapıcaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Hibrid karakterler olacak işte. Aynı talentli 2 retri görmeyecez.

Ya ben anlamıyorum bu olayı aynı şey Blizin de açıklamasında var Cookie cutter buildlerin önüne geçecek fln diyor

Şimdi ben mi yanlış anlıyorum yoksa verilebilecek talen sayısı 41 den de aşşağıya düşüp iyice mi azalıyor şayet öyleyse nasıl olacakta buildlerin sayısı artacak eninde sonunda dağıtacak daha az talent puanı olacak ve o puanların kullanım amacına göre dağıtılması çok daha basit olacak belli başlı skilleri talente çevirmişler her 15 lvlde 1 tane alacaksın ( her sırada 3 talentten birisini seçerek) toplamda 6 talent vereceksin yani 71 talent verirken ( WOTLK ) ağaçlar arası bağ yokken yapamadığımız özgür buildleri 6 talent vererek nasıl yapabileceğiz GERÇEKTEN çok merak ediyorum

MMO Champ.da olası talentleri gözden geçirdim öle "lan hangisini seçsem acaba durumu her sırada mevcut değil bazıları direk ben burdayım diyor kaldıki iş görev seçmeye gelince ister istemez talentler belli talentlere gidecek ( healer adam gidip Shadow yada elemental yada feral talent alacak değil keza tank oynayacak olanda gidip dps talenti almayacaktır )

Nasıl olacakta o 6 talent point bize çeşitlilik sağlayacak ?

• Pvede pek bir çeşitlilik bekleyemezsin ancak pvpde gerçekten citti anlamda çeşitlilikler ortaya çıkar bence.Sonuçta talentlar akrıltı bir şekilde hybrid buildler ortaya çıkacak ve çeşitlilik olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

O değilde panda sistemi nasıl olcak onu merak ettim..Hem horde hem alliance garip olacak gibi.Racial özellikleride berbat.Milletin hevesi geçince panda kalmaz etrafta

Belirli bir seviyeye gelince Horde Yada Alliance arasında seçim yapabilicez, Sonrada seçtiğimiz tarafın questlerini yapıcaz....
    Onu biliyorumda pvp'de panda vs panda saçma geliyor..Sonuçta tarafsız ve barışçıl bir ırklar birbirleriyle savaşmaları garip geldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.