Şimdi Ara

Talha Aynacı BSC' den ayrıldı :'( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talha giderse bsc biter zaten. Onun olmadigi videolari bile izlemiyorum o derece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ayrıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Üzülecek, sıkılacak başka bişey kalmadı oturup Talha'nın ayrılmasına üzüleceğiz.

Sen troll müsün?

Ne demişki adam burada hemen trol yapmışsın adamı ne alaka? gayette yerinde bi cümle kullanmış,, bizene ayrıldıysa herkesin kendi kariyeri kendi hayatı üzülecek ne var !! Hayret bişey ya.
  • Talha aynacı iyi bir insan forumda ufaktan tartışsakta aynı muhitte olduğumuz için sık sık kırşılaşır ama yaklaşmazdım bir kez konuştum ve cidden çok samimiydi. Gerçek hayatta samimi olan insanlar emin olun güzel yerlere gelir.

Bsc ye gelirsek maalesef talha ve erain den sonra kan kaybı büyüdü.. Asıl sorun şu ben dikkat ediyordum 1 ay yada daha fazladır bsc de içerikler oldukça azaldı. Reklam alamadıkları içinde olabilir veya başka birşey ama ne haber içeriği olarak nede video bakımından bilmiyorum ama son zamanlarını yaşıyor olabilir.

Mesut çevik abimizin bu ayrılıkta bir etkisi varmı yada bsc kapanacakmı bunları biri açıklasa cidden iyi olur gerçekten eğer kapanacaksada oldukça üzücü. Kapanmayacaksada gönüllü editör ve haber yazarları arasındanlar derim eminim birileri çıkacaktır.

• Yazık oldu bsc günden güne rezilleşiyor kalanlardan izlenecek pek biri yok eski günlerinden baya uzakta artık takip edilesi biride kalmadı , nede haber geldiği var zaten 3-4 günde 1-2 haber anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 15 Nisan 2016; 1:24:00 >
  • İlk gördüğüm şaka sandım fakat yorumlara bakınca doğru galiba
    Talha gibi bir editör'ün ayrılması bsc için kayıp olur.Talha için değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bsc bitti böylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 15 Nisan 2016; 2:12:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC de bir zamanların Trgamer ı gibi kaybolup gitmese bari. Şahsen BSC nin bu alanda güzel bir marka haline geldiğini düşünüyorum. Buradaki samimi ortamı diğer oyun portallarının hiçbirinde göremiyorum. Tabi bunu sağlayan da sanki büyük ölçüde Talha Aynacı ydı.
  • Üşüyoruz reyiz...

• Oyungezerr'e geçsin en ıyı kadro orada zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolu açık olsun...

• Saka mi bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Addblock benzeri programları sevdiğiniz sitelere izin verecek şekilde ayarlarsanız bu tarz ayrılıklar daha az yaşanır. Bedava içerik sunan internet sitelerinde ciddi bir kriz var. Reklam gelirleri çok düşük ve engelleme sistemleri yüzünden kazanç sağlayamıyorlar. Düşünün, şu adamcağız Türkiyedeki birçok popçudan daha popülerken, kazanç olarak ancak idare edecek maaşlara çalışıyordu (tam miktarını bilemem, ama yaptıkları muhabbetlerden, pahalı buldukları ürünlerden tahmin edebiliyordum). Yaprak dökümü hızlanarak devam edecek malesef. Keşke bu yetenekli insanlar bir araya gelse ve abonelik sistemli bir yayın ortamı oluştursalar da destek olsak. Buralardaki çoğu genç arkadaş para ödemek istemeyecektir, çünkü reklam bile görmek istemiyorlar. Ama bu işin maalesef başka yolu yok. Bu insanlar taşla beslenmiyorlar.
  • göz yaşlarını zor mu tutuyorsun yok artık. 10 yıl friends izledi bittiğinde en ufak bi üzenti duymadı bu adam. talha kim la, oturup bunları mı izliyorsunuz
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Bir winrar bir office programları ne ise A.B. de benim için o dur. DH nin AB den önce ve sonra diye SS sini koyayımmı ?
  • - Merhaba arkadaşlar ben Talha Aynacı -

Mesut Çevik'ten sonra bir kayıp daha!

Oyun dünyasında bu ay öksüz kaldı...
  • mesut çevik ayrılmadı ki.. 1 nisan şakasıydı ayrılma muhabbeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

mesut çevik ayrılmadı ki.. 1 nisan şakasıydı ayrılma muhabbeti

Orayı kaçırmışım ben hocam
  • talha temiz, efendi biriydi. üzüldüm açıkçası. gittiği mekana da videolarını izlemek için uğrarım elbette. önü açık kendisinin.
  • Çok kötü oldu site için, kaliteli içerik üreten biriydi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.