Şimdi Ara

Talha Aynacı BSC' den ayrıldı :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu yazıyı yazarken çok üzgünüm.. Gözyaşlarımı zor tutuyorum inanın bana.. Talha Aynacı bizim ailemizden biriydi.. Biz onu çok sevmiştik.. Az önce canlı yayında ayrıldığını, 7 yıllık BSC serüveninin sonuna geldiğini söyledi..

Seni her zaman özleyeceğiz Talha Reis

Talha Aynacı BSC' den ayrıldı :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 14 Nisan 2016; 21:43:00 >

• Sen avukatı mısın trollün? Troll ne demek? Düşüncelerini yırtık dondan fırlar gibi ifade ederek, kullanıcıların duygusal tepkiler vermesini amaçlayan, manipüle eden demektir. Söz konusu beyefendinin mesajı troll mesajıdır. Sayemde bir şey öğrendin, hadi bakalım topla oltanı başka yere, Allah versin
  • Üzülecek, sıkılacak başka bişey kalmadı oturup Talha'nın ayrılmasına üzüleceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Üzülecek, sıkılacak başka bişey kalmadı oturup Talha'nın ayrılmasına üzüleceğiz.

Sen troll müsün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Üzülecek, sıkılacak başka bişey kalmadı oturup Talha'nın ayrılmasına üzüleceğiz.

Sen üzülmeyebilirsin gardaş ama biz sevenleri olarak üzülüyoruz..
  • Talha Aynacı uzun zamandır zevkle takip ettiğimiz değerli bir editördü. Niçin gitti, neden gitti bilinmez ama benim açımdan BSC'yi BSC yapan insanların başındaydı. Onu bir daha videolarda izleyemeyecek olma düşüncesi bile kötü. Sevenlerine geçmiş olsun, kendisinin de yolu açık olsun.

Üzüldük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Nisan 2016; 21:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Talha Aynacı uzun zamandır zevkle takip ettiğimiz değerli bir editördü. Niçin gitti, neden gitti bilinmez ama benim açımdan BSC'yi BSC yapan insanların başındaydı. Onu bir daha videolarda izleyemeyecek olma düşüncesi bile kötü. Sevenlerine geçmiş olsun, kendisinin de yolu açık olsun.

Üzüldük...

Çok mu üzüldün, kıyamam sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Kendisini severdik, BSC'de severek takip ettiğim editörlerden birisiydi. Ne diyelim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk Erdinç sonra Ersin şimdide Talha Aynacı BSC daha da toparlanamaz artık.
  • Talha BSC'nin yüzü gibi bir şeydi. Gökhan'dan başka adam kalmadı desenize. Umarım haber kolpadır. Severdik kendisini, ilk izlediğim videosu AOE II'idi.
  • Haber ne yazık ki doğru arkadaşlar.. Keşke şaka olsaydı ama malesef doğru..
  • Erdinc, ersin , talha. Zaten , erdinc gittikten sonra o zevk yoktu. oyun muhabbeti 1-1 olsun Cok iyiydi 5-6 yil once.talha da o gunlerden kalma biriydi ve o gitmis. Sirada gokhan var sanirim.
    Tek gitmeyen mesut cevik . O da yakinda Bsc yi kapatir DH kendi basina takilir,eskiden oldugu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Talha Aynacı uzun zamandır zevkle takip ettiğimiz değerli bir editördü. Niçin gitti, neden gitti bilinmez ama benim açımdan BSC'yi BSC yapan insanların başındaydı. Onu bir daha videolarda izleyemeyecek olma düşüncesi bile kötü. Sevenlerine geçmiş olsun, kendisinin de yolu açık olsun.

Üzüldük...

Çok mu üzüldün, kıyamam sana

bizim tüysüz de ps4 almış galiba :)

• Nintendo öksüz kaldı.
  • Twitch yayınının tekrarını izledim, program sonunda herkese teşekkür etti, sadece bir kişiye etmedi. Enteresan, acaba bu konu ile ilgili mi? Yayının tekrarını buradan izleyebilirsiniz, bu arada herhalde başka bir yerde devam edecek ama neresi olduğunu açıklamadılar.

https://www.twitch.tv/bolumsonucanavari
  • Çekirdek ekipten bir Gökhan kaldı desenize. Alkan ve Gökhan harici izleyecek , dinlyecek adam kalmadı BSC'de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzülün üzülmeyin ama talha aynacı bsc deki işini ciddiye alan ve oyun tecrübesi en iyi editördü sunumları ve konuşmalarıda profesyonel derecedeydi. BSC'yi ne kadar sevmesemde kendisine saygım büyük
  • Umarım oyun medyasında kalır yolu açık olsun oyungezere geçse süper olur

• Gökhan çok fena olmuş yanlız. Ağzını açmadı hiç son anlarda :(

• Özleyeceğiz

• Konsolüssü'nün yayın hayatına veda etmesinden sonra ilk defa bu kadar üzüldüm. Ne yalan söyliyim BSC'yi takip etmeme sebep en önemli kişiydi, şimdi Talha'sız "2'si 1" Programı'nın, Oyun Muhabbeti'nin, incelemelerin vs. tadı çıkmaz gibi geliyor bana. Gökhan, Alkan, Tunahan da çok başarılı ve iyi kişiler ama Talha sıcaklığı ve sempatikliği ile bambaşkaydı. Hatta Erdinç'ten, Ersin'den daha fazla etki yarattı bende... Kendi de itiraf etti zaten site olarak küçülmeye gittiklerini, ama çok yanlış kişi gitti :) BSC'nin gerileme dönemi zaten çoktan başlamıştı, Talha'nın gidişiyle birlikte BSC dönemi sona erdi diyebiliriz. Gökhan'a, Alkan'a, Tunahan'a ve diğer kişilere haksızlık etmek istemiyorum ama çooook çalışmaları gerek. Talha önemli bir isimdi ve yokluğu onları büyük bi sorumluluk altına sokuyor. Allah yardımcıları olsun, Talha'nın da yolu açık olsun. Yeni sitesinde kaldığımız yerden devam ederiz biz :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.