Şimdi Ara

Talha Aynacı BSC' den ayrıldı :'( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Talha Aynacı uzun zamandır zevkle takip ettiğimiz değerli bir editördü. Niçin gitti, neden gitti bilinmez ama benim açımdan BSC'yi BSC yapan insanların başındaydı. Onu bir daha videolarda izleyemeyecek olma düşüncesi bile kötü. Sevenlerine geçmiş olsun, kendisinin de yolu açık olsun.

Üzüldük...

Çok mu üzüldün, kıyamam sana

bizim tüysüz de ps4 almış galiba :)

• Talha adamdır. Sırf avatarımdan dolayı beni talha zanneden bi çok arkadaş var. Özelden mesaj atan Nereye gittiğini söylese de oraya girsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberden sonra Bioware tepki gostererek Mass Effect Andromeda'yi iptal karari almis. Maalesef haber dogru arkadaslar :(

EA binasi çalkalanıyor. Kulislerde dolasan bilgilere gore E3 2016 iptal edilebilir. Ubisoft ve Activision isbirligi icine girip arkadasin BSC'de devam karari almasi icin ellerinden geleni yaptigi soylentileri mevcut.

Tulay geri dön.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu haberden sonra Bioware tepki gostererek Mass Effect Andromeda'yi iptal karari almis. Maalesef haber dogru arkadaslar :(

EA binasi çalkalanıyor. Kulislerde dolasan bilgilere gore E3 2016 iptal edilebilir. Ubisoft ve Activision isbirligi icine girip arkadasin BSC'de devam karari almasi icin ellerinden geleni yaptigi soylentileri mevcut.

Tulay geri dön.

Niye bu kadar dalga geçiyorsunuz anlamadım..
  • vay be üzüldüm
  • Talha Aynacı yeni yerini facebook hesabından açıkladı arkadaşlar hayırlı olsun inşaAllah..

Talha Aynacı BSC' den ayrıldı :'(
  • bigkazan'ı ilk defa duydum. kendisine yakışan bir yerdir umarım, hayırlısı olsun.
  • quote:

Üşüyoruz reyiz...

Abi serinledi havalar, bi hırka al çık. evde de battaniye örtün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

quote:

Üşüyoruz reyiz...

Abi serinledi havalar, bi hırka al çık. evde de battaniye örtün.

Katılıyorum, üşüdüysen kalın birşeyler var bende abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Nisan 2016; 22:35:09 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Valla para, iman ve kalın ısıtıcıların kimde olduğu belli olmaz. Ava giderken avlanmayın...

Vallahi her şey şaka, bu gerçek, biz Talha'yı çok seviyorduk, keşke buralarda kalsaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 25 Nisan 2016; 22:37:15 >
  • quote:

Valla para, iman ve kalın ısıtıcıların kimde olduğu belli olmaz. Ava giderken avlanmayın...

Vallahi her şey şaka, bu gerçek, biz Talha'yı çok seviyorduk, keşke buralarda kalsaydı...

/>
  • para ve imanın kimde olduğunu biliyorum. size her şeyi anlatıcam. hocam kalın bir şeyi çok tutma, hararet yapar, çıkar arada bir.
  • Ortak bi kanal kurmuşlar [Dost Kayaoğlu - Talha Aynacı - Çağlar Avcıl]

• quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

Ortak bi kanal kurmuşlar [Dost Kayaoğlu - Talha Aynacı - Çağlar Avcıl]

ortadaki kişiyi tanımıyorum ama ne kadar itici geldi .. wahh talhaa wahh uzaklardan takip ederiz artikin..

• Boyle bir konuda varmis hayret"???

Yani bi gazeteye ilan verip giyabi cenaze namazi kirdirmadiginiz kalmis.
    Yahu olayin merkezindeki kişiler unuttu yoluna gideli cok oldu keyif mangal yapip keyfine bakıyor bizim agzi aciklar da burda hala üzülürler. Ahhh ahhh. Boyle konulari görünce genclikden beklentim iyice 0 in altina düşüyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.