Şimdi Ara

talia skin nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • talia skinin nasıl yapıldıgını ayrıntılı bır sekılde yazarsanız sevınırım.

• talia skin görevini yapmadan önceden proconsoldaki diger bi görevi yapıyosun.Bunun için hell hound kesip beş tane kağıt alman gerekiyo.5 kağıt.10 ıronbar aılp proconsoldan desturaction adında bi elbise alıyosun.daha sonra o elbise, 5 talisman of talia 1 cristal alıp proconsoldan talia skini alabilirsin
  • yapma bence. dd çıkmazsa zarara girersin. hepsini çıkardın diyelim. hp ve mp pot harcıyosun. sonra talisman of destarctionu yaptırdın 500k istiyo (talia skin için pauldron yaptırcan) sonra talia için de 500k vede 1 crystal istiyo. crystal diezde 5m. hp mp pot parasını saymasan 6m tuttu. eğer onları yapmayıp satsaydın daha fazla kazanırdın. ama ballıyım diyosan bas dd çıkarsa 100-150m den gider heralde. hiç görmedim piyasada dd çıkınca kendileri kullanıyolar galiba
  • ya beyler dd'yi geçtimde bunu yaptırınca troll şekline felan girilmiyo mu??? ben yaptırdım kendime takıyom. aptal plate gibi bişey oluyo üstüm.
  • yaw bu destruction lar tamir edilmiyoda talia skin tamr edilebiliyomu ?? onu merak ettm
  • quote:

Orjinalden alıntı: destructive

yaw bu destruction lar tamir edilmiyoda talia skin tamr edilebiliyomu ?? onu merak ettm

EDİLMEZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: dontnick

talia skinin nasıl yapıldıgını ayrıntılı bır sekılde yazarsanız sevınırım.

yaparken video cekim yuklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Meta quest 3 alınır mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.