Bildirim
TALIA VE DM.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dm nin elindeki axe sanırım talia konusunda bir bilgim yok -
Dm nin elindeki axe -
Talianın birçok şeyde işe yaradıgını söyleyebilirim.Özellikle savaşlarda çok ama çok işime yarıyor.Çok etkili.Fakat yaratıklarda denediğimde aynı sonucu elde edemedim.Ya ben iyi tahlil edemedim ya da dediğim gibi yaratıklarda işe yaramıyor. -
bana hertürlü kafanı yarar gibi gelio :) -
ztn yapiorken gorev yerinde yazar doesnot apply for monsters gibi bir ifade yaziyor yalnis yazmis olabilirim mob larda defansi haricindeee hic bir ise yaramiyor arkadaslar -
asasıan ım ben kafamı yarması normal ama bır warrıorla 10 tane kesıp 1 kere yatabılıyorum,e buda benım ıcın karlı degıl tabıkı axe nın talıası varmıydı ? vardı sanırım bir deneyelim sonuc vericekmi vericekse eger mage lerı dm altında görebiliriz yakında -
quote:
Orjinalden alıntı: compact
asasıan ım ben kafamı yarması normal ama bır warrıorla 10 tane kesıp 1 kere yatabılıyorum,e buda benım ıcın karlı degıl tabıkı axe nın talıası varmıydı ? vardı sanırım bir deneyelim sonuc vericekmi vericekse eger mage lerı dm altında görebiliriz yakında
-
Axe nin taliası var ama arkadaşların dediği gibi yaratıklarda işe yaramıyo -
quote:
Orjinalden alıntı: compact
asasıan ım ben kafamı yarması normal ama bır warrıorla 10 tane kesıp 1 kere yatabılıyorum,e buda benım ıcın karlı degıl tabıkı axe nın talıası varmıydı ? vardı sanırım bir deneyelim sonuc vericekmi vericekse eger mage lerı dm altında görebiliriz yakında
ben zaten 3 priestle giriyorum dm nin altına :D mageyim olimpiada :))))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X