Şimdi Ara

TALIA VE DM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 DD SD VS TALIA VAR HERKES BiLİYO SANIRIM,SIMDI BU TALia LAR DM DE iSE YARARMI ? DM NIN ELINDEKi NEDiR?SWORD SA SWORD DEFASN TAlia gİYERSEM NE KADAR iŞ GORUR ? Bilen birilerinden yardım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compact -- 8 Haziran 2006; 9:44:49 >

• dm nin elindeki axe sanırım talia konusunda bir bilgim yok
  • Dm nin elindeki axe
  • Talianın birçok şeyde işe yaradıgını söyleyebilirim.Özellikle savaşlarda çok ama çok işime yarıyor.Çok etkili.Fakat yaratıklarda denediğimde aynı sonucu elde edemedim.Ya ben iyi tahlil edemedim ya da dediğim gibi yaratıklarda işe yaramıyor.
  • bana hertürlü kafanı yarar gibi gelio :)
  • ztn yapiorken gorev yerinde yazar doesnot apply for monsters gibi bir ifade yaziyor yalnis yazmis olabilirim mob larda defansi haricindeee hic bir ise yaramiyor arkadaslar
  • asasıan ım ben kafamı yarması normal ama bır warrıorla 10 tane kesıp 1 kere yatabılıyorum,e buda benım ıcın karlı degıl tabıkı axe nın talıası varmıydı ? vardı sanırım bir deneyelim sonuc vericekmi vericekse eger mage lerı dm altında görebiliriz yakında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: compact

asasıan ım ben kafamı yarması normal ama bır warrıorla 10 tane kesıp 1 kere yatabılıyorum,e buda benım ıcın karlı degıl tabıkı axe nın talıası varmıydı ? vardı sanırım bir deneyelim sonuc vericekmi vericekse eger mage lerı dm altında görebiliriz yakında

• Axe nin taliası var ama arkadaşların dediği gibi yaratıklarda işe yaramıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: compact

asasıan ım ben kafamı yarması normal ama bır warrıorla 10 tane kesıp 1 kere yatabılıyorum,e buda benım ıcın karlı degıl tabıkı axe nın talıası varmıydı ? vardı sanırım bir deneyelim sonuc vericekmi vericekse eger mage lerı dm altında görebiliriz yakında

ben zaten 3 priestle giriyorum dm nin altına :D mageyim olimpiada :))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.