Şimdi Ara

Talisca fanları gördünüz mü Taliscanızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu adamın Beşiktaş'ı zerre umursamadığını, transfer zamanı gelince oynadığını, topa ayağını uzatmadığını söyledikçe bizi Beşiktaş düşmanlığıyla itham edenler vardı.Şu pozisyon bile ne kadar umursamaz olduğunu göstermeye yeterliydi ama bunu bile savunanlar oldu

Alın işte eseriniz adam Çin'e transfer oldu anında Beşiktaş'ı ve Fikret Orman'ı takipten çıkardı. Beşiktaş taraftarının kronik hastalığı bu Fikret Orman da söyledi bunu Beşiktaş taraftarının birilerini şımartmakta üzerine yok.

Sosa Milan'dan teklif almış ülkede her ay bomba patlıyorken Beşiktaş'a 7.5 milyon euro gitti diye hain ilan edenler. Talisca'yı öve öve bitiremeyenler alın size Talisca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 9 Haziran 2018; 23:53:1 >

• Türkiyeden nedense oyuncular kaçarak gidiyor. Zaten yabancı sınırı kalktığı için anca adam akıllı transferler yapılmaya başladı kaliteli oyuncular geliyo ülkeye eskisi gibi çer çöp değil.
  • vay be ne hayaller kurulmuştu Talica'yı 21 milyona alıp 2000000 milyona satmakla ilgili.

Not : Oğuzhan 150 milyon Euro !!!
  • Bu sezon talisca olmasaydı şampiyonluk iddianızı son 3 haftaya kadar taşıyamazdınız kaç tane maç kazandırdı bu sezon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla talisca gibi adamı tutmanız lazımdı en az 6-7 maçınıza doğrudan katkısı vardı yoksa bu sezon bu sırada biteremezdiniz bile.

Ve ek olarak arkasından sallamak kolay adamın kimse bilmez yönetim görüşmelerinde neler geçti ne oldu... O yüzden boşverin bu işleri kaçan balık büyük olur.
  • hakeen kullanıcısına yanıt
    Net söylüyorum bu sezon Talisca değil de Sosa tarzında gerçek bir 10 numaramız olsaydı şampiyonduk. Siz muhtemelen Beşiktaş'ın büyük maçlarını izlediğiniz için taliscanın 34 maçında 25inde takımı 10 kişi bıraktığını görmüyorsunuz. Yukarıda koyduğum pozisyonda Talisca iki adım atsa atağı kesecek ama hep hücumu düşünür çünkü bu yaptığı pres istatistikte yazmayacak. Beşiktaş o maçta 2 puan bıraktı bu gol yüzünden. Adam o kadar bencil oynuyordu ki takımın tüm düzeni değişti. Beşiktaş'ın bu sene ortadan atağı yok adam akıllı. Sebebi Talisca'dır Beşiktaş topu orta sahada aldığı zaman Oğuzhan ile Talisca arasındaki mesafe 25-30 metre oluyor. Negredonun bile gelip pas istasyonu olduğunu gördüm ama Talisca beleşçi forvet gibi ilerde bekler. Böyle olunca mecburen top kanatlara veriliyor ve zayıf bir orta organizasyonuyla olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 10 Haziran 2018; 7:10:47 >
  • Talisca fanları gördünüz mü Taliscanızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parayı veren düdüğü çalar. beşiktaş 2 veriyo adama 4 veren varsa fikretin kara kaşı için kalacak hali yok.
  • Tüh be, Guangzhou'ya gitmiş...

Guangzhou'ya cok katkı sağlayacaktır, Shangai Sipg açısından kötü oldu bu transfer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 10 Haziran 2018; 22:38:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin ilginci 21M üstüne satılsa beşiktaş transferden pay alacakmış, benfica bunu engellemek için
    6 aylığına 5 M kiralamış, 6 ay sonra da 20 M ye satacakmış.
  • Sosa Bjk de izlerken çok zevk almıştım bu adamda aynı zevki verdi. İkiside gitti adamların tuhaf. Hoş Taliscanın pek bir seçeneği yoktu ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

işin ilginci 21M üstüne satılsa beşiktaş transferden pay alacakmış, benfica bunu engellemek için
    6 aylığına 5 M kiralamış, 6 ay sonra da 20 M ye satacakmış.

Gomez'i 1000 yuro'ya alanlarin haberi mi bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Sosa Bjk de izlerken çok zevk almıştım bu adamda aynı zevki verdi. İkiside gitti adamların tuhaf. Hoş Taliscanın pek bir seçeneği yoktu ama.
    Fikret Orman senin bonservisini almayı düşünüyoruz dediğinde ben kalmak istemiyorum demiş hocam, seçeneği vardı yani. Futbolcular gelir gider bu oyunun doğasında var bu ama taliscanın yaptığı büyük vefasızlık, keşke bu kadar kötü ayrılmasaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Fikret Orman senin bonservisini almayı düşünüyoruz dediğinde ben kalmak istemiyorum demiş hocam, seçeneği vardı yani. Futbolcular gelir gider bu oyunun doğasında var bu ama taliscanın yaptığı büyük vefasızlık, keşke bu kadar kötü ayrılmasaydı.

Alıntıları Göster
    Hocam günümüz futbolunda vefa duygusallık filan yok, öyle olsa kimse sözleşme imzalamaz boş kağıtlara imza atar geçerlerdi :)

Artık futbolda her şey gerçekçi çıkarlar üstünden yürüyor, Talisca neden kalmak istesin ? Muhtemelen Benfica 6 ay kiralayıp ya transfer yasağı olan ya ciddi bonservis veren birine futbolcuyu sattı. Bunu Talisca tarafına iletmişlerdir, o da doğal olarak kalmak istemiyorum demiştir.

Hocam adam burada zirve performansını sergiledi fakat ülkesinin kadrosuna seçilmedi, üstelik daha fazla kazanma ihtimali varken daha az kazandığı kazanacağı ülkede futbol oynuyor.

Her futbolcu için geçerli, hangi Türk takımında oynasa belki yine aynısı olacaktı. Futbolcular daha fazla kazanacağı daha güçlü kariyer yapacağı yeri görünce buraları sallamaz.

• para kazanmak için adam futbol oynuyor, sizin kara kaşınız kara gözünüz için mi kalkıp geldi
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    doğru...zaten bu yüzden Türkiye'ye geliyorlar....Avrupa'da aldıkları paranın yarısı vergiye gidiyor. Orada aldığı paranın burada brüt 2 katını alınca net 4 katı para almış oluyor. 5 yıllık da sözleşme yapıyorlar şimdi, Türkiye'ye gelince emekliliği garantilemiş oluyorlar....kariyer hikaye...

Ama anladığım Çin deli paralar veriyor...nüfus ve ekonomik gücünü göz önüne alınca gayet normal...
  • Adamlığını bilmem ama iyi topçuydu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.