Şimdi Ara

Taliyah mı Lissandra mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Ben artık oyunu eğlenmek için oynayan biriyim hevesimde geçti . Akşam işten gelince 3-4 oyun oynayıp çıkıyorum.

Soruma geleyim.

Normalde Zed Mainim. Ancak TR serverında sürekli insta ban yediği için Weste geçtim şuanda. Rahatça oynayabiliyorum. Ancak arada da olsa Banlanabiliyor buradada. Bazen bende artık çok sıkılıyorum.

2. bir şampiyon daha mainleyim diyorum.

Lissandra çok uzun süre oynadım zamanında. Mekaniklerine az çok sahibim. Özellikle karşıda Zed talon gibi ani suikastçilere karşı çok güçlü bir pick ken. Taliyah pek öyle değil. Ancak taliyahta işlevsellikte Lissandra gibi iyi.

Siz ne önerirsiniz. Lissin W ve R si yüzünden bana bi tık avantajşı geliyor ancak. Sizdende yorum istiyorum.

• cevabı kendin vermişsin , taliyah earlyde çok vuruyor ama liss hasar atamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenmek için oynuyor isen, neden 2 sinden 1 ini şartlandırıyorsun kendine, onu anlamadım.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Bölük pörçük oynamak istemiyorum açıkcası şimdilik bir tanesiyle ustalaşmak istiyorum. O yüzden.
  • Ben Liss ile oynarken çok eğleniyorum ve Liss'in mekanikleri daha kolay,daha çabuk öğrenirsin.Taliyah zor bir şampiyon.Alışması uzun sürer ama alıştın mı çok iyi olur
  • Yerli CowSwep bey lütfen şımarmayalım
  • Liss şuan malesef tüm komboya rağmen kendi ap oranıyla ve uyumlu item buildiyle tek başına yeterliliği yok.
    Takımın ona ya da onun takıma uyumu sağlaması gerekiyor.
    Eğlenme açısından mükemmel bir skill seti ve mekaniğine sahip.

Otp yapmak istiyorsan şimdilik Taliyah bu aşamada parçalar. Tabi eğer karşılaştırma bu iki hero arasındaysa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Rengar nasıl oynanır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lissandra bence de hasar olarak düşük ama takım için çok faydalı buluyorum. Kötü bi pick değil bence.

• Aaaaa kimsede dememiş C E K S oyna diye

• Hiç eğleniyor gibi durmuyorsun ama? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.