Şimdi Ara

Talon Son Durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talonun son durumu nasıl?Alan hiç görmüyorum.

• hala oynanıyo sen göremiyosn demekki belki zedle karıştırıyosundur
  • mid lux alınca counter için aldım fakat tabi lane değiştirdiler.. Early 5-1 yaptım fakat bütün lane'ler deli gibi feedleyince taşıyamadım gg noobs easy. (server west) kısacası talon hala iyi bence ama bi zed değil kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus Ice -- 11 Ağustos 2013; 20:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

mid lux alınca counter için aldım fakat tabi lane değiştirdiler.. Early 5-1 yaptım fakat bütün lane'ler deli gibi feedleyince taşıyamadım gg noobs easy. (server west) kısacası talon hala iyi bence ama bi zed değil kesinlikle
    gecen haftalarda peke turnuvada kassadin alınca ld nin mid oyuncusu talon almıstı hem pekeyi hem de fnc i pisman etmisti
  • Erken feedlenemezse toplayamiyor kendini mid counter pick disinda oynanmaz suan.
  • Ben çogu oyun görüyorum midde ve soloda iyi iş görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueDamage *

Ben çogu oyun görüyorum midde ve soloda iyi iş görüyor
    riotun dengelediği sampiyonlardan birisi

q nerf r nerf kastığı itemler nerf tamam dengelenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 11 Ağustos 2013; 21:18:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

riotun dengelediği sampiyonlardan birisi

q nerf r nerf kastığı itemler nerf tamam dengelenmiştir

Alıntıları Göster
    Hala aradan adc'yi çıkartıyor. He eğer adc yerine başkası kasmışsa gg talon report pls omg useless.
  • Bi aralar buff gelince coşmuştu, şu an tam anlamıyla balanced.
  • Pepsi günlük sınır dolu diyor ama 20 oyunda 1 görüyorum ve beni cogu kez midde tokatlıyor feedlenmisse fena taşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

Pepsi günlük sınır dolu diyor ama 20 oyunda 1 görüyorum ve beni cogu kez midde tokatlıyor feedlenmisse fena taşır
    Useless.Feedlenmişse taşır diyorsunuz da hangi champ ı feedlersen feedle oyun taşır.W'su earlyde hiç dmg vurmuyor gibi.Zed,Kha varken picklenecek mid değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herlebauld

Useless.Feedlenmişse taşır diyorsunuz da hangi champ ı feedlersen feedle oyun taşır.W'su earlyde hiç dmg vurmuyor gibi.Zed,Kha varken picklenecek mid değil.

Alıntıları Göster
    ben her zaman görüyom
  • İyi iyi fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bununiçinburdayım

İyi iyi fena değil.
    Early'si nerf late game buff aldı en son.
  • Zed,kha zix var alıcam o yüzden counter pick için kullanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

Güzel kafaymış kardeş.Midde 2 kez w tuttur ve karşında ki adam base atsın.Net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

Alıntıları Göster
    Mid counter pick. Solo eskisi gibi viable değil.
  • quote:

quote:

Hocam oyun başı nasıl oynamalıyız peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

quote:

quote:

Hocam oyun başı nasıl oynamalıyız peki?

Her assasin gibi farmına bak fakat ufak ufak dürt adamı 6 olunca gir dive yap istersen alırsın
  • quote:

Vurun daha ölmedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.