Şimdi Ara

Talon'un durumu,Meta'daki Şampiyonlar hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Talon 2016'da ne yapar?Şuan ne durumda?

İkinci sorum şampiyon önerisi olacak:

Arkadaşlar Azir,Viktor,Talon,Orianna,Varus,Ekko,Syndra.Bu 7 şampiyondan birini main hero'm yapıp derecelide sürekli o şampiyonla oynamak istiyorum.Çoğu zaman troll,afk,feeder tarzı insanlar geldiği için takımı taşıması ve snowball olması lazım.

Önerileriniz Nelerdir ?

Not:Aslında başka konulardan yararlanabilirdim fakat Talon'un şuanki durumunu belirten bir sayfa bulamadım.Onu soracakken de şampiyon önerilerini sizinle paylaştım.

Cevaplarınız için teşekkürler

• talon suan kötü durumda onun yerıne ad assassın oynucaksan illa zed oyna hem qss nerfinden sonra (zed ıcın buff) zedın ultısını sılmıyo dedigin karakterler suan halıhazırda oynanıyor mesela viktor karşısına varus azir vs hepsiyle oynamaya bak rankta zaten ct pıck yapıcagın ıcın hepsını biraz bilsen oynaya oynaya geliştirirsın karakter spamlayanlar çilingir oluyo ama elınden alınınca karakterı baska karakter rehberlerı arıyo ^^ yanı her karakterı oynamaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

talon suan kötü durumda onun yerıne ad assassın oynucaksan illa zed oyna hem qss nerfinden sonra (zed ıcın buff) zedın ultısını sılmıyo dedigin karakterler suan halıhazırda oynanıyor mesela viktor karşısına varus azir vs hepsiyle oynamaya bak rankta zaten ct pıck yapıcagın ıcın hepsını biraz bilsen oynaya oynaya geliştirirsın karakter spamlayanlar çilingir oluyo ama elınden alınınca karakterı baska karakter rehberlerı arıyo ^^ yanı her karakterı oynamaya bak

Şuan durumum öyle zaten.Peki o saydığım 7 herodan hangisini tavsiye edersin?Zed en sevdiğim hero fakat ranked da yasaklandığı için oynamıyorum
  • Azir diyorum ama çözene kadar çok kaybedersin. Snowball olamazsın bu arada. Farm yapıp ölmediğin her dakika iyi senin için. 2 eşya bitirince anormal vurmaya başlıyorsun zaten. Gerisi sana kalmış.
  • quote:

talon suan kötü durumda onun yerıne ad assassın oynucaksan illa zed oyna hem qss nerfinden sonra (zed ıcın buff) zedın ultısını sılmıyo dedigin karakterler suan halıhazırda oynanıyor mesela viktor karşısına varus azir vs hepsiyle oynamaya bak rankta zaten ct pıck yapıcagın ıcın hepsını biraz bilsen oynaya oynaya geliştirirsın karakter spamlayanlar çilingir oluyo ama elınden alınınca karakterı baska karakter rehberlerı arıyo ^^ yanı her karakterı oynamaya bak

Earlyde zedin damagesi yok ne kadar oynansada pek işlevsel değil onun yerine lux ,sydra azir,yasou daha iyi.
  • quote:

Bana mi laf soktun sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya gelecek olursak ekko-azir-syndra su sıralar güçlü ama hepside biraz zor,özellikle syndra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Talon itemlerini alabildiginde diğer assassinlerden daha güçlü ve daha az yetenek istediği için teklemek daha kolay lakin zor olan kısım itemleri alabilmek

• Yazdığım herolar sürekli oynadığım herolar Talon dışında o yüzden zorluk kolaylık olayında sorun yok.Azir tf de daha işlevsel olduğu için çoğunlukla Azir'i derecelide ön plana çıkarmayı planlıyorum.
  • Soloqda low eloda roam atabilen herolarla plat 2ye kadar cikarsin"bkz kata,akali,talon vs." Sonra o herolari oynatmiyorlar syndra lanede guclu latede guclu. Azirin durumu iyi ama soloq herosu deil camp yersin bida toplayamazsin.lb oynayabilirsin ve ahri nerdeyse her eloda en rahat snowball olabilecegin champtır. Yetenekli olmana gerek yok e at 3 saniye zaten adam rammus e'si yemis gibi oluyor. Ahri diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Bana mi laf soktun sen

Seni tebrik ettim imzana koymadin küsüm sana niye laf sokayım

• FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Zedi talon (ad assassin) dedigi icin soyledim alternatif olarak

• Azirle dia eloda falan o kadar rahat kazanamazsın bakma sen burda yazılanlara Viktor, Varus ya da Syndra şuan için daha iyi tercih.Velkoz da öneririm da oynaması çok zahmetli ve riskli.
  • Talon'un earlysi çok badireli özellikle 6'ya kadar melee karakter olduğundan ölmemek için resmen bir yerlerinden kan ter akıyor. Ama cidden 6 itemken ne Zed durabilir karşısında ne de başka bir assassin.

• Arkadaşlar daha fazla araştırma yaptım ve Syndra,Ahri,Talon ve Kassadin arasında kaldım.Biliyorum çok karar değiştiriyorum fakat hızlı ip biriktiremediğimden böyle oluyor.

Syndra:Çok yüksek bir hasarı var early de ve late de çok güçlü fakat e skill inden başka kaçış mekanizması olmadığından iyi pozisyon almak gerekiyor ve haliyle zor bir şampiyona benziyor fakat kriterlerime uygun.

Ahri:Kolay snowball oluyor bu yüzden bu benim için ön planda.E skill ini tutturunca ölümcül olabiliyor kaçış mekanizması var o yüzden bu şampiyona daha yakınım.

Talon:Skill'lerini çok beğendim ve kendisi tam bir assasin ve assasin champlarda daha iyi oynuyorum.Fazla söz söylemeye gerek yok ama bu hero hakkında sorunlarım var.Snowball oluyor mu ?Early game de çok mu güçsüz veya saydığım şampiyonların gerisinde kalır mı?

Kassadin:Uzun uzun yazmaya gerek yok çünkü o Kassadin sadece düşündüğüm nerften sonra hala iş yaparmı ?

Ve ben sadece low eloda iş yapacak bir hero değil her eloda oynanabilen bir şampiyon arıyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• En kolay Ahri ile elo kasarsın.Kassadin Vlada karşı iyi seçim ama earlysi çok zayıf.Fakat yine de şu aralar iyi diyebilirim.Syndra iş görür ama çok iyi diyemem.Talonu seçmeni tavsiye etmem.Ahriyi ön plana koy 2. sıraya da Kassadini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Temmuz 2016; 15:34:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daiki06

Arkadaşlar daha fazla araştırma yaptım ve Syndra,Ahri,Talon ve Kassadin arasında kaldım.Biliyorum çok karar değiştiriyorum fakat hızlı ip biriktiremediğimden böyle oluyor.

Syndra:Çok yüksek bir hasarı var early de ve late de çok güçlü fakat e skill inden başka kaçış mekanizması olmadığından iyi pozisyon almak gerekiyor ve haliyle zor bir şampiyona benziyor fakat kriterlerime uygun.

Ahri:Kolay snowball oluyor bu yüzden bu benim için ön planda.E skill ini tutturunca ölümcül olabiliyor kaçış mekanizması var o yüzden bu şampiyona daha yakınım.

Talon:Skill'lerini çok beğendim ve kendisi tam bir assasin ve assasin champlarda daha iyi oynuyorum.Fazla söz söylemeye gerek yok ama bu hero hakkında sorunlarım var.Snowball oluyor mu ?Early game de çok mu güçsüz veya saydığım şampiyonların gerisinde kalır mı?

Kassadin:Uzun uzun yazmaya gerek yok çünkü o Kassadin sadece düşündüğüm nerften sonra hala iş yaparmı ?

Ve ben sadece low eloda iş yapacak bir hero değil her eloda oynanabilen bir şampiyon arıyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Syndra latede en çok düşen apclerden biri.

• Topta Ap Ekko oynayabilirsin. Lich Bane aldıktan sonra inanılmaz hızlı kule alıyor. Ayrıca Ekko'ya gelen dengelemeler sadece Tank Ekko için nerf oldu Ap Ekko gayet iyi durumda.

• Kassadin şu son bufftan sonra kendine biraz geldi sayılır Voyboy ve Febiven sık sık pickliyor early game biraz sıkıntılı sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Kassadin şu son bufftan sonra kendine biraz geldi sayılır Voyboy ve Febiven sık sık pickliyor early game biraz sıkıntılı sadece

Ne buffı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.