Şimdi Ara

Talonun Pasifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence Talon un pasifinin değişmesi lazım ya da %20 falan olması lazım . Neredeyse hiçbir etkisi yok . Var mı benim gibi düşünen ?

• Earlyde işe yarıyor.Snowball olmanda etkisi oluyor.
  • Pasif iyi sayılırda.Eski E'sini geri istiyorum ya.Ne güzel susturuyordu.Şşş diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pick rate i yok sayilir birseyler yapmalari lazim

• Sadece ufak bir damage buff lazım. Başka bir şeye ihtiyacı yok.
  • %100 olsun bence e si de toteme atlasın

• Bencede artmalı esprisi yok. % ce düşük.

• talonda damage yok diyen trolldür ama çok kırılgan şampiyon kaçamıyosun giremiyosun tek sıkıntısı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

Pick rate i yok sayilir birseyler yapmalari lazim

Aynen çok kötü durumda kimse oynamıyor şuan . Biraz buff lazım ya da pasifi değişebilir . Ya da e ye yeni bişey gelebilir . Saniyenin 4 de 1 i için yavaşlatma nedir ben göremiyorum bile yavaşlattığını .
  • e si kill veya assist alınca sıfırlansın yeter bence birde dost birimlere atlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

e si kill veya assist alınca sıfırlansın yeter bence birde dost birimlere atlasın

Cinsiyet değiştirip,saçları kızıla boyatıp Kata olsun bence.

• kha e sıfırlanıyor tris w sıfırlanıyorsa talonda sıfırlansın eksiği ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

kha e sıfırlanıyor tris w sıfırlanıyorsa talonda sıfırlansın eksiği ne ?

Kha için doğruda Tristana bir ADC rakip takıma atlayıp
    "O naber ya havalar nasıl?"demesini beklemeyeceğimiz için onu katma.Ama Kha'nın qsunun cdsi az.Talonun esi asistle falan sıfırlansa ancak atladığı adama 2 sn sonra q basabilir.O qyu basana kadar ölmeside çok muhtemel

• Zaten aklımdaki mekanik e ile adc/apcye atlayıp tekleyip sonra başka rakipe fırlatıp gitmesi 2. rakibi öldürmesine gerek yok sadece alternetif bi kaçış mekanızması lazım
  • talonu bufflayında sonra gelsin bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristy

talonu bufflayında sonra gelsin bizi

Bufflamayıp napacaklar önüne gelenden tek yiyor hero , hasar zaten çok önde değilse yeterli olmuyor , 10 kill falan önde olması lazım kırılganları teklemek için , w atıyorum adama güya dürtmesi için olan skill 60 60 vuruyor , karşıdaki apc tek komboda %30 canımı bırakıyor , saçmalık . daha az önce ragequit attım lux a karşı adam hiçbişey yapmıyor sadece e atıyor ve lane i kazanıyor . Ne yani yetenek mi bu . E si de öyle bişey ki çok çok önceden diğer tarafa yürümeye başlaman lazım yoksa dodgelamak mümkün değil . Umarım riot şu saçma sapan işlerden vazgeçip oyundaki güçsüz herolarla ilgilenmeye başlar .
  • Talon'u oynayan adam harbi oynuyor. Cidden emek isteyen ve uğraşılması gereken bir champ. Mainleri ne kadar az olsa da win rate'leri de o kadar yüksek, terör estiriyorlar resmen. Açıkçası şu oyunda en çok saygı duyduğum mainler belki Talon mainlerdir.
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.