Cuma sabahı DSL ışığım tamamen söndü. Ttneti aradığımda saha dolabına fiber bağlandığını, port değişikliği yapıldığını, akşam üzeri internetin geleceğini söylediler. Akşam bütün komşularıma internet geldi, bizede geldi ancak 3-4 dakikada bir internetim kesiliyordu. Arayıp durumu belirttim, 1 saat sonra geri dönüş yapıp c.tesi sabahı ekip geleceğini söylediler. Dün sabah ekip geldi, kabloları düzeltti, hızım yükseldi vs ancak gidip gelme problemi çözülmedi. Saha dolabını kontrol edelim dediler. Ettiler ve sorun devam ediyordu. Öğle yemeğini yiyip gelelim diyip gitti ekip ve tekrardan gelmedi. Akşama kadar defalarca arıza kaydı bıraktım, en son gece 11 gibi sert bir dille belirttim durumu ve gece 12.30-01:00 gibi internetim geçici olarak düzeldi. Sabaha kadar hiç kesilme yaşamadan kullandım interneti. Bu sabah yine kesilmeler başladı. Yine defalarca aradım, sonuçlandı mesajı gelmesine rağmen internet aynı durumda. Cumartesi gece yarısı düzelttikleri interneti bozup, pazar sabahı bozup tekrardan düzeltemiyorlar. Hat değerlerimde normal gibi gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor, tecrübeli olan varmı?
İyi akşamlar
kutu modem arasındakı baglantı bır kontrol edınız belkı komsularda bırı kendı hattını kontrol ederken sızın hattın ırzına gecmıs olabılır (yasadıgım bır durum)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme