Fırın konusunda pek bilgili olduğumu söyleyemem. Tam boy almak istiyorum. Hatta bu multifonksiyon deyince coklu hangi fonksiyonları kapsıyor onuda bilmiyorum forumda biryerlerde multifonksiyon daha iyi diye okudum. 1-Termikel 13110-FFD İnox Gaz Emniyetli Multifonksiyonlu Çift Bölmeli Digital Saatli Fırın fiyat 600 civarı cift bolmeli olması avantaj olur gibime geldi. Termikel nasıldır iyimir kullananların görüşleri 2-BOSCH HBN331E2 MULTİFONKSİYONEL ANKASTRE FIRIN bunlarda teleskobik tepsiden bahsedilmi buda 600 civarı
benim bilmeden araştırdıklarım bunlar baştan tavsiyeler icin pesinen tesekkur edeyim. Candoğan bey fırınlar hakkında cok fazla sey soylememis yada forumda fırın tavsiyesi pek populer bir konu degil fiyat olarak 600 civarı olabilir ama alta uste çıkıp inebiliriz fiyat performans oranı olmasıda önemli.
kimseden cevap alamadık bende termikel aldım geçtimk artık tüh keşke boş alsaydın diyen çıkmaz herhalde
keşke boş alsaydın.
güzel illa bos diyen cikti bizim millete bunu yapma diyecen bak noluyor goruyorsunuz.
termikel fırından memnunmusun bu sıralar fırın arıyorum tecrübelerini paylaşmanı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetscemil
termikel fırından memnunmusun bu sıralar fırın arıyorum tecrübelerini paylaşmanı bekliyorum
bende termikel almayı düşünüyorum memnun musunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme