İnternette video izlerken örneğin yutube ve benzeri küçük normal haliyle izlerken bir sorun olmuyor görüntüyü tam ekran yaptığımda 10 sn. kadar düzgün görüntü işliyor 10 saniyeden sonra görüntü donuyor sadece ses geliyor, ne olabilir sebebi ?
Acer V193W 19" lcd monitör bu arada. Ara sıra ekranda arka planda masaüstünde yani yağmur yağıyormuş gibi bir görüntü oluşuyor.Monitörüm mü bozuk yazılımlarım mı bir türlü çözemedim.
Büyük ihtimalle flashdan kaynaklanıyordur.Monitörle alakası olduğunu düşünmüyorum.Mozilla kullanıyorsan explorerla dene birde izlemeyi.
Yok hocam deli oldum ya, exlorer,firefox ikisinde de denedim,ekran kartı sürücüsünü kaldırdım yeniden kurdum,flash player,shockwawe player kaldırdım yeniden kurdum.
Media Player,Gom Player local harddiskten , cd-dvd den izlerken sorun yok.
İnternetten izlerken tam ekran yapınca kafayı yiyor makine anlamadım gitti.
Hala çözemedim sorunu, tam ekran yapınca donuyor, saçmalık.Format at,windows kur işin yoksa.offf off allah belanı versin microsoft.
Formatladım,windows kurdum hala sorun devam ediyor , kafayı yememek elde değil.
bu problem hakkında bilgisi olan yokmu yaw
Merhaba Sorun direct x çakışmasından kaynaklanıyor.Directx'in son versiyonunu kurup deneyin eğer çözülmez isr direct draw'ı devre duışı bırakmanız gerekmekte.Ancak bu işlemin bazı dez avantajları mevcut open gl ile doğru orantılı olarak kapanıyor ve oyunların çalışmamasına neden olabiliyor.Oyuna girerken tekrar açılması gerekmekte. Başlat-->çalıştır-->dxdiag yazıyoruz-->ekran sekmesine tıklıyoruz-->Direct draw:devre dışı bu işlemler neticesinde problem çözülecektir.Umarım yararlı olur.Ya da Win7 yükleyin sorunu kökten halledin