Bildirim
Tam ekran sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ctrl - Enter yap. -
arkadaşın bahsettiği şey sanırım ekranın sağında solunda siyah şeritlerin olması. Eğer sorunun buysa ekran kartının marka modelini yazabilirmisin -
eski oyunları 4:3 filmleri geniş ekranda oynuyor / izliyorsanız tam ekran olmaması normaldır.
yok sorununuz farklı birşeyse tam olarak yazarsanzı yardımcı oluruz
iştelim sisteminiz ? ekrankartınız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nyana411
arkadaşın bahsettiği şey sanırım ekranın sağında solunda siyah şeritlerin olması. Eğer sorunun buysa ekran kartının marka modelini yazabilirmisin
Nyana411 dediği gibi. Ekranın sağında solunda siyah boşluklar kalıyo. Ekran kartım GeForce 410M, işletim sistemi Win7 Home Pre 64bit.
Oyunların bazıları eski ama çokta değil, bi kaç yeni oyundada aynısını yaptı. -
quote:
Orijinalden alıntı: CaRLoSuLo
quote:
arkadaşın bahsettiği şey sanırım ekranın sağında solunda siyah şeritlerin olması. Eğer sorunun buysa ekran kartının marka modelini yazabilirmisin
Nyana411 dediği gibi. Ekranın sağında solunda siyah boşluklar kalıyo. Ekran kartım GeForce 410M, işletim sistemi Win7 Home Pre 64bit.
Oyunların bazıları eski ama çokta değil, bi kaç yeni oyundada aynısını yaptı.
ekran ayarlarına geniş ekran seçeneğinin olup olmadığını kontrol edin ardından bulamazsanız
nvidia panelini indirip ayarlardan ekranı ortaya odaklayı iptal edip ekranı yay seçeneğini işaretleyiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
quote:
quote:
ekran ayarlarına geniş ekran seçeneğinin olup olmadığını kontrol edin ardından bulamazsanız
nvidia panelini indirip ayarlardan ekranı ortaya odaklayı iptal edip ekranı yay seçeneğini işaretleyiniz
Ekran ayarlarında geniş ekran seçeneğini bulamadım, kontrol panelinden sizin dediğiniz gibi bi seçenekte bulamadım ama kurcalaya kurcalaya bişiler yaptım bi kaç oyun düzeldi :D sadece Red Alert 2 hala tam ekran olmadı ama yinede o da genişledi :) teşekkürler.
-
oyun grafik ayarlarında var windowed gibi pencereyle alakalı demin bende fear3 oynadım öyleydi grafik ayarlarıyla oynarken onu aktif hale getirmişim dediğin gibi oldu sonra yine ordan düzelttim yani biraz uğraş grafik ayarlarından yapabilirsin. -
Arkadaşların dediği gibi oyun ayarlarından halledebilirsin. Widescreen yada 16:9 gibi bir seçenek görürsen işaretle. -
Eski Counter oyunları gibi oyunlarda tam ekran sorunu oluyor bazen fazla çözünürlük olmadığı için. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
quote:
quote:
Ekran ayarlarında geniş ekran seçeneğini bulamadım, kontrol panelinden sizin dediğiniz gibi bi seçenekte bulamadım ama kurcalaya kurcalaya bişiler yaptım bi kaç oyun düzeldi :D sadece Red Alert 2 hala tam ekran olmadı ama yinede o da genişledi :) teşekkürler.
red alerd 2 mi ? kaç senelik oyun o normal tüplü bilgisayarlar mönitorlerine göre göre çözünürlüğü ayarlanmış
olmaması gayet normaldir
-
Grafik deyince gta4 ve crysis üstüne tanımam ekran kartı dayanmıyordu bu oyunlara artık umarım böyle oyunlar çıkarmazlar. -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X