Şimdi Ara

Tam Ekran video görüntü Yakalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mesela Tam ekran oynadığımız bazı oyunlar var örn NFS Underground gibi Yüksek sistem gereksinimi olan oyunları desktop oynayamıyoruz biliyorsunuz... Acaba Tam ekran çalışan bir oyunu oyun anında kaydedip video olarak kaydedecek bi program biliyormusunuz ? Yani mesela oyunun içinden yada demosunu yakalayabileceğim Video capture yazılımı biliyormusunuz ? Yapmak istediğim şeye en uygun platform olduğu için oyundan örnek verdim. Bu işlemi video kartları olmadan yapan bir yazılım varsa tercihimdir.

Önerilerinizi bekliyorum standart bazı programları indirdim ama beğenmedim.
    Şimdiden Teşekkürler...

• Snag it
    kullan ve bi kısayol tuşu yap ondan sonra oyuna gir foto çekeceğin yer de kısayol tuşlarına bas foto otomatik kaydetsin kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRiS_TuRaN
    Snag it
    kullan ve bi kısayol tuşu yap ondan sonra oyuna gir foto çekeceğin yer de kısayol tuşlarına bas foto otomatik kaydetsin kolay gelsin

Cevabınız için teşekkürler ama ben Resim olarak kaydetmek istemiyorum. Ben oyun içerisindeki geçişleri video olarak kaydetmek istiyorum.
    Techsmith_Camtasia_Studio2.1.2 ile kısmen yaptım ama ekranda bazı kesimler bozuluyor tam ekran olarak alabileceğim bir yazılım arıyorum. :)
  • Yok mu Bilen Dostlar ?
  • Techsmith_Camtasia_Studio denemişsin screen capture olarak güzel bir program. Sanırım şu anda 3.0 versiyonu var.

Bozulmalar kullandığın sıkıştırma algoritmasından kaynaklanabilir. Sistem konfigrasyonu düşükse ve yakalamaya çalıştığın oyunda sisteme yük getiren bir şeyse (NFS gibi) takılmalar veya geçişlerdeki bozulmalar bundan kaynaklanabilir. Sistemine farklı video codecleri yükleyerek bunların ayarları ile uğraşarak optimum bir kalite yakalamayı deneyebilirsin.

Birde eğer elinde iki adet pc varsa Birinci pc de oyunu açarsın ve ekran kartının tv-out çıkışını diğer pc de bulunan tv kartının video girişine bağlayıp kaydedebilirsin. Biraz zahmetli olacak ama buda bir yöntem

• quote:

Orjinalden alıntı: rafet32

Techsmith_Camtasia_Studio denemişsin screen capture olarak güzel bir program. Sanırım şu anda 3.0 versiyonu var.

Bozulmalar kullandığın sıkıştırma algoritmasından kaynaklanabilir. Sistem konfigrasyonu düşükse ve yakalamaya çalıştığın oyunda sisteme yük getiren bir şeyse (NFS gibi) takılmalar veya geçişlerdeki bozulmalar bundan kaynaklanabilir. Sistemine farklı video codecleri yükleyerek bunların ayarları ile uğraşarak optimum bir kalite yakalamayı deneyebilirsin.

Birde eğer elinde iki adet pc varsa Birinci pc de oyunu açarsın ve ekran kartının tv-out çıkışını diğer pc de bulunan tv kartının video girişine bağlayıp kaydedebilirsin. Biraz zahmetli olacak ama buda bir yöntem

Hay aklınla bin yaşa hocam yaa bak bu benim aklıma gelmemişti. Wmware ile sanal makineye yükledim ve ana makineden capture' ladım !!!

Çok teşekkür Ederim...

• Fraps diye pogram var onu kulanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.