Arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce ASUS n53jf-sx267v notebook aldım. Herşeyden memnunum ancak internette video izlerken tam ekran yapınca görüntü gidiyor. Siyah bir ekran geliyor sadece. Bilgisayarda kayıtlı bir videoyu media playerdan izleyince hiçbir sorun yok. Sizce neden olabilir?. Nasıl halledebilirim. Teşekkürler..
ekran kartın ne?
İnternetten izleme yaptığın sitenin flash video çalıştırdığını varsayıyor ve ona göre cevap yazmam gerekirse( yanlış yazdıysam düzeltin) bilgisayarındaki flash video oynatıcıyı bi yeniden yükle ayrıca bende hiç bu tip bir problem olmadı ancak küçük bir ihtimal sürücü hatası olabilir desem yanlışda düşünmüş olabilirm...
Ekran kartım 1GB GeForce GT425M. İyi bir ekran kartı olduğunu düşünüyorum. (En azından tam ekranda video gösterecek kadar. ) İzlediğim videolar da facebooktaki videolar.
Hocam dediğini yaptım. Hatta başka flash video playerları da indirdim. Ancak sorun hala devam ediyor. Diğer sitelerde de aynı şekilde. Mynet, youtube ve diğerleri.. Başka ne yapabilirim sizce? Yardım ederseniz çok sevinirim. Kafayı yemek üzereyim.
Arkadaşlar bu konu başlığında pek yardımcı olan olmadı ama sorunu bir başka konu başlığında anlatılanlara göre çözdüm. İzlediğiniz videonun üzerine sağ tuş tıklayıp ayarlara giriyorsunuz. Orada tik işareti olan bir kutucuk varsa kaldırın. Bu kadar..