Şimdi Ara

Tam herşey hazır PC'yi kuruyorum dedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MB : MSI Z87-G45 GAMING
    CPU : INTEL 4670k
    GPU : GTX 770
    KASA : CORSAIR 400R
    HDD : 1TB WD
    RAM : 8 GB COSAIR 1600 MHz
    SSD : SAMSUNG 840 Pro 128 GB

Buda parçaların selfiesi (iksde derdimde hiç gülesim yok)
     Tam herşey hazır PC'yi kuruyorum dedim...

5 günde de olsa hepsi kargoyla geldi şükür, heh tamam dedim kuruyorum makineyi dedim masamı hazırladım tornavidalarım falan hazır kurulumu yapıcam aa bi baktım kasada psu yok varmı böyle birşey.Ben sırf powerla birlikte almak için kasaya 500 liradan fazla para verdim ama adamlar bana powersız olan 300 liralık modeli gönderdi.Nasıl kafam bozuldu anlatmam 5 gündür-1 haftadır ağzımın suyu açık parçalarıma bakıyorum son parça ha geldi ha gelecek, ha şimdi kurdum kuracam diye bekliyorum olan olaya bak.
    Böyle birşey nasıl olur ben bunu vatana nasıl anlatıcam fikri olan yardım edebilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harsel -- 3 Nisan 2014; 15:34:10 >

• nasıl anlatacağımı var mı...Ara söyle güç kaynağı yok diye.Zaten sana gönderdikleri modeli onlar da biliyordur.
  • Abi şöyle bişey var bu kasaların psu'lu yada psu'suz olduğu kutuların üstünde yazmıyor bildiğim kadarıyla.Eğer öyle bişey varsa adamlar biz sana psu'lu model gönderdik kardeşim sen söküp almışsın bizi kandırmaya çalışıyorsun falan derlerse diye korkuyorum.
  • Bence ne kadar çabuk iletişime geçersen o kadar iyi,işi uzatırsan adamlar da kıllanabilir.Eline ilk kasa ulaştıysa neden bu zamana kadar söylemedin diyebilirler.Ne olursa olsun sen hemen bi iletişime geç ve durumu anlat bence
  • Harsel kullanıcısına yanıt
    Faturaya bak.Güç kaynaksız fiyatı mı yazıyor yoksa içinde güç kaynağı olan modelin fiyatı mı?
  • ibrahim reyiz kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hemen iletişime geçmem lazım farkındayımda şuan arama imkanım yok, akşam üstü arayabilirim ancak o yüzden bekliyorum mecbur.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Baktım usta bakmadan olurmu '80Plus 750W' ibaresi geçiyor
    O zaman arayıp durumu bildireceksin.Bu senin yasal hakkın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harsel

Baktım usta bakmadan olurmu '80Plus 750W' ibaresi geçiyor

söyle kardeş bir yanlışlık olmuş herhalde gönderdiğiniz kasada güç kaynağı yok de işte bu yüzden ben elden alımı tavsiye ediyorum hep.
  • hocam bende netten başka bişey almıştım bana da aynı şekilde aynı markanın başka alt versiyonunu yollamışlardı. aradım söyledim barkod hatası kusura bakmayın vs. dediler .5 gün de onun gelmesini bekledim.eğer mağazaya gitme alternatifin varsa netten almayacaksın ya kafan rahat olacak.kargoyu geri yolla diğerini bekle vs vs. insanın bütün hevesi kaçıyo .
    Vatan bilgisayar bazen böyle saçmalıklar yapıyor maalesef. Hemen irtibata geç. Arkadaşlarında bahsettiği gibi bu senin en doğal ve yasal hakkın.
  • Şimdi görüştüm 2 yol var dediler, ya kargoyu alıcı ödemeli geri gönderin, yada en yakın şubeye gidip değiştirin dediler.Bende öyle düşündüm kargoya versem gitmesi 2 gün geri gelmesi 2 gün falan yine bi haftayı bulur kesin, en yakın pendik neomarin şubesi var aradım ordada varmış kasa istediğiniz zaman gelin değiştiririz falan dediler.Akşam gidicem işte güzel oldu, sonunda kurucam heralde sistemi
    İyi çözüldüğüne sevindim. Hayırlı olsun :)
  • Ozgn13 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam ya, yıllardır bu sistemi bekliyordum nasip bugüneymiş.İnşallah o pc den mesaj atmakda nasip olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.