vıdeo sıtelerınden ındırdım dosya uzantıları(flv) facebook tan ındırdın dosya uzantıları (mp4) ve Ulead VideoStudio 11 programında yaptıgım (vsp) Uzantılarını ve daha bırçok formatı(başka format olmasada olur fazla kasmaya gerek yok) istedım formata dönüştürecek saglam bı program tavsıyesı ıstıyorum sızlerden özellıkle dönüştürme işlemımı AVİ formatına yapacagım....
Ayrıca , Bır vıdeonun ustune ses ,goruntu,logo vb şeyler eklemek sesı acmak kapamak degıtırmek ıcın Ulead VideoStudio 11 programını kullanıyorum ancak söyle bı sorunum var vsp -->uzantısında kaydedıyor ve bu bı işime yaramıyor vcp to---->avı programından dönusturucusunden ayrıca bu programın yapabıldıklerını yapan ve kayır turunu avı olarak belırlıye bıldımız bı program varmı Ulead VideoStudio 11 saglam bı program umarım önerınızde ıyı olur
Ayrıca . özellıkle (.amr)dosya formatını mp3 e dönüştüre bılecek ve dıger muzık dosyalarının formatlarını değiştire bılecek genelde mp3 yapabılcek bır saglam program önermenısı istiyorum... not: (.amr) zaten mp3'dur dıyıpte işin içinsen sıyrılmayın bıraz araştırdım forumlarda aynı tepkı var, (amr) zaten mp3 dosyasıdır bılmıyormusun sen hahaha , gelde (amr)2yi caldır ozaman windows playerda winapta gom playerda ;)
Bana canı gönulden yardın edecek olan arkadaslarıma , dostlarıma sımdıden tesekkurlerımı bır borç bılırım saygı ve sevgılerımı sunarım
kardeş cok ayrıntılı yazmışın yaa net bişey sorsana sen tam olarak ne yapsın yani özet olarak .. fiyat yazmamışın onu belirt önce
örneğin cowon s9 da genel olarak herşeyi yapabilirsin sanırım direk divx bile oynatıo bildigim kadarıyla resimleri videoları acabilirsin ..avi vs. program olsun dersen ipod touch lara bakabilirsin