Bildirim
Tam Level kasıyordum çok garip bi hata içeri---->
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orjinal client kullan -
nerden bulabilirim orjinal client? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hols
nerden bulabilirim orjinal client?
server pluto ^_^ www.joymax.com/silkroad yanılmıosam eğer orda yoksa en yakın internet cafeye git derim flash belleğinle -
quote:
Orijinalden alıntı: Happycan
quote:
Orijinalden alıntı: Hols
nerden bulabilirim orjinal client?
server pluto ^_^ www.joymax.com/silkroad yanılmıosam eğer orda yoksa en yakın internet cafeye git derim flash belleğinle
Sakın bunu yapma...İnternet cafeler virüs yuvası...Yakın bir arkadaşından clieniti iste msn'den atsın çok fazla birşey değil 2 mb
-
Bendeki Sorunda Devam Ediyor Orjinal Client Yükledim Olmadı Sroyu Silip Tekrar Yüklicem -
5 oldu galiba bu konuyla beraber aynı konular açılıyo hep -
quote:
Orijinalden alıntı: FrostStorm
Bendeki Sorunda Devam Ediyor Orjinal Client Yükledim Olmadı Sroyu Silip Tekrar Yüklicem
O da orjinal değil demek ki -
Beyler Bu Hata Yüzünden Banlanabilme İhtimali Varmıdır Sahte Client Yüzünden.Sahte Microsof Gibi -
Bu durup dururken herkeste oluyormu.Neden kaynaklanıyor mu ? -
Rumata Kullanıyormusn ? -
Bilgisayarına Yüklememişsin Bellekten Fln Dosyayı ATtın Herhalde Bendede Olyo -
KIRIM KONGO -
Bence olay tamamen bot clienti kullanıp kullanmamakta -
yok botla alakası yok bnm arklar kullanmıyor ama aynı hata veriyo gene... -
dün aynı hatayı tekrar aldım gece 11 sularında sildım tekrar yukledım şu anda saat 18.15 problem yok fakat oyun kendı kendıne kapanıyor lag gırınce -_-* -
Orjinel client'i indirdikten sonra tekrar hata alırsan ...http://forum.donanimhaber.com/m_33609189/tm.htm çözümü... -
quote:
Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN
Orjinel client'i indirdikten sonra tekrar hata alırsan ...http://forum.donanimhaber.com/m_33609189/tm.htm çözümü...
bu konu gosterımden kaldırılmıştır diyor. -
bu hatayı banada cok fazla verıyor bırısı nerden yuklencegını sölese:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X