12 Temmuz 1997 doğumluyum arkadaşlar boyumu cok kafaya takıyorum sizce kaç cm uzarım ve yaşım tam olarak kaç?
quote:Orijinalden alıntı: atamer197Merak ettim sordum kardeşim ne var bunda 16 yaşındasın, 17'den gün almışsın
quote:Orijinalden alıntı: QuattroFRquote:Orijinalden alıntı: Skylife07 Önemli olan soru boyun kaç? :D Önemli olan hangi boyun olduğu Alıntıları Göster 165
quote:Orijinalden alıntı: atamer197165Alıntıları Göster 16. Senin yaşına kadar kendimi 14 yaşındayım diye avutuyordum hiç büyümek istemezdim hala da çizgi film izlerim.
quote:Orijinalden alıntı: atamer197Bende istemiyorum ya hala izlerim bende Tam olarak 17,35 üşenmedim yaşadığın gün sayısını 365'e böldüm
quote:Orijinalden alıntı: MunferitKartalTam olarak 17,35 üşenmedim yaşadığın gün sayısını 365'e böldümAlıntıları Göster 16 yaş
quote:Orijinalden alıntı: MunferitKartalTam olarak 17,35 üşenmedim yaşadığın gün sayısını 365'e böldümAlıntıları Göster 16 yaşındasın.
quote:Orijinalden alıntı: Vict0ryquote:Orijinalden alıntı: BonezCrusher 17 saçpa sapan yaş hesapları yapmayın 16 yaşındaAlıntıları Göster Çok teşekkürler arkadaşlar bende 17 sanıyordum sevindim
quote:Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor12 Temmuzu bitirdiğinde 17 yıl yaşamış yani 17 yaşında olacaksın. Ama şu an 1697'liler bile 17 olmuş. Zaman ne çabuk geçmiş lan.