quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: Syrinks quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA @syrinks evet en iyisi bol bol yorlmak ve sonrada oturup bir köşede bunun tadını çıkarmak Asıl amacıma ulaşamadım tüh. Şu an hırslı bir ruh hali içersindeyim sen ben olamazsın tatlım boşunadünü unutmadım ----------------------------------------------------------- dün naptım ki ben Allah ın bi kuluna beni şikayet ettiydin hakaret etmiştin bide bana
quote:Orjinalden alıntı: Syrinks Tansyon hastası yaptın beni Demet genç yaşta saçım dökülcek ölmek için yalvaracaksın hahahahah
bukadar erken beklemiyodum eyy şu kalemi düşürmrden eliyle hızlı bi şekilde çeviren insanlar ban atktik verin
quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: Syrinks Tansyon hastası yaptın beni Demet genç yaşta saçım dökülcek ölmek için yalvaracaksın hahahahah Yaşamak için yalvarmadık ölmek içinde yalvarmayız Çin işkencesinin türk versiyonusun sen kimi beklemiyordun beni mi
quote:Orjinalden alıntı: Syrinks quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: Syrinks Tansyon hastası yaptın beni Demet genç yaşta saçım dökülcek ölmek için yalvaracaksın hahahahah Yaşamak için yalvarmadık ölmek içinde yalvarmayız Çin işkencesinin türk versiyonusun sen kimi beklemiyordun beni mi yaşamyı hakettinmi?bari ölmeyi haket ben sana işkencemi ediorum ya beklemedğim şey bu kadar erken ölmendiama Allah ım hortladın birden gözlerim yuvalarından fırladı (dpnt=Allah korusun tabiiki öle bişey olursada bende gelirm merak etme ordada rahet vermem sana)
quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: Syrinks quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: Syrinks Tansyon hastası yaptın beni Demet genç yaşta saçım dökülcek ölmek için yalvaracaksın hahahahah Yaşamak için yalvarmadık ölmek içinde yalvarmayız Çin işkencesinin türk versiyonusun sen kimi beklemiyordun beni mi yaşamyı hakettinmi?bari ölmeyi haket ben sana işkencemi ediorum ya beklemedğim şey bu kadar erken ölmendiama Allah ım hortladın birden gözlerim yuvalarından fırladı (dpnt=Allah korusun tabiiki öle bişey olursada bende gelirm merak etme ordada rahet vermem sana) hödd Sen gelmesende alırım ben seni Şu an kendimi aşırı sıkılmış hissediyorum ev üstüme geliyo boğulcem
quote:Orjinalden alıntı: Savage evde tekim, yavaş yavaş havaya girmeye başladım, Sağlınıza... çilingir sofrası Lan deseydin de bizim buraya geleydin. Ben sadece oyun getirecen zannetmiştim...
quote:Orjinalden alıntı: Savage kuzen daha büssürü var, ben 2. yi açıyım @sarılık, şu an çikolata 2. planda benim için seni cok ozledık kuzen aksam bize gelsene arkadaslarınla
quote:Orjinalden alıntı: Savage ywa bnlar kafa yaparmı,keyif içkisii keşke kafa yapsa daha 4 şişe daha var, tarifleri deniyorum
quote:Orjinalden alıntı: RoMuLuS_ quote:Orjinalden alıntı: Savage kuzen daha büssürü var, ben 2. yi açıyım http://img104.imageshack.us/img104/9787/foto287raf000323gj9.jpg @sarılık, şu an çikolata 2. planda benim için seni cok ozledık kuzen aksam bize gelsene arkadaslarınla uydurma daha geçen hafta görüştük hem sana dedim gelem die akşama maç var bilme ne salladın + arkadaşlar ortamı teker teker terkediyor, 6 kişilerdi 4 kişi kaldılar
quote:Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera @Savage bana yok mu efes var sade bende . takas yapalım mı olar, atla gel Ankara ya, ama acele et, 1 saate kadar geldin geldin yoksa @Kuzen, Haftaya babalarını alıp gelicem sohbet ederik az