quote:Orjinalden alıntı: Savage quote:Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera @Savage bana yok mu efes var sade bende . takas yapalım mı olar, atla gel Ankara ya, ama acele et, 1 saate kadar geldin geldin yoksa @Kuzen, Haftaya babalarını alıp gelicem sohbet ederik az insallah bu dediklerini haftaya hatırlarsın
quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead Uyku serseri,her an delilik yapmaya müsait. Düzeltme : "sersemi"
quote:Orjinalden alıntı: Syrinks quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA sevıç bende istiorumm Saa noliyii evet evet aynen bende öle demiştim, ama sonra mızmızlandı, tabi elde var "0"
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ ne sen sor ne ben söliim masum kiz &%/)=$§(/ senn nasıl bi ruh hali içnde olduğunu anlıorum uyudun galiba sonnda
yalvarırım beni bul kendine hapset içinde kaybolayım bir tek ben bir tek sen hadi terkedelim bu koca dünayayı
quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ ne sen sor ne ben söliim masum kiz &%/)=$§(/ senn nasıl bi ruh hali içnde olduğunu anlıorum uyudun galiba sonnda eed uyuodum o siralar sen nerden anlion ruh halimi
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ ne sen sor ne ben söliim masum kiz &%/)=$§(/ senn nasıl bi ruh hali içnde olduğunu anlıorum uyudun galiba sonnda eed uyuodum o siralar sen nerden anlion ruh halimi ben iltifat ettm sana orda ya çok güzel anlattın dmeek istedm ----------- saralonde :) güzel bi sonç olursa bizede bildr
quote:Orjinalden alıntı: Savage evde tekim, yavaş yavaş havaya girmeye başladım, Sağlınıza... çilingir sofrası nerdesiniz minik arkadaşlarım