elime cam bişeyler(özellikle annemin vazoları bu iş için biçilmiş kaftan) alıp parçalamak telefonu yere fırlatmak istiyorum tam şuanda hatta kafamı monitöre gömmek ewt ewt tam bu ruh hali içindeyim batsın bu dünya bee öfffffffffff
yavaaşş
napıyım ya esiyo arasıra bak şimdi de dance modu içindeyim hadi dans edelim bugün 23 nisan
demi ama
az önce aöf sonuçlarını öğrendim bil bakiyim şuan hangi ruh hali içindeyim off offf aöf
o da olur ama önce filmi bitirmeliyim
çenen durmadıki sabahtan beri, adam gibi izliyim
Üstüme iyilik sağlık böylesini görmedim.
Sensin çenesiz.
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Üstüme iyilik sağlık böylesini görmedim.
Sensin çenesiz.
göremezsin zaten
sana çenesiz demedim tam tersini söylemek istemiştim yanı öyle bi çene var ki car car car huriye teyzem gibi
Şimdi susuyorum. Ama görcen sen.
vercek cvbp bulamadım diyemıyo da
bu arada cok gıcık oldugunu bır kez daha söylemem gerek senın o durmayan çenen yuzunden bişey anlayamadan bitti film
gerginim.. ehliyetsiz araba süren arkadaşla çevirmeden geçdik. allahdan çevirmedi polis ama yinede gerginlik yarattılar
Sıkkınım. Dünyada hiç kimse kalmamış sanki.
Herkes yanlızca kendini düşünüyor. Bu da beni çok düşündürüyor
quote:
Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D-
vercek cvbp bulamadım diyemıyo da
bu arada cok gıcık oldugunu bır kez daha söylemem gerek senın o durmayan çenen yuzunden bişey anlayamadan bitti film
Oh canıma değsin.
çılgın bir ruh hali içindeym bugün
sıkılganım
karman çorman,aklı karışmış
çok karışık ne desem bilmiyorum sence nası bi ruh hali içinde oliyim canımda sıkıldı zaten ağlamak istiyorum ama gülüyorum gülünce ağlanmıo......
yeter...
Öss'cilerle Dalga Geçme Modu xD
quote:
Orjinalden alıntı: ..duygusuz..
çok karışık ne desem bilmiyorum sence nası bi ruh hali içinde oliyim canımda sıkıldı zaten ağlamak istiyorum ama gülüyorum gülünce ağlanmıo......
yeter...
@illegal yazıktır
şuan karamsarım nie bilmiyorum...sagopa kajmer dinliyorum,çok dinlendirici...ve çok sıkılıyorum ama rahatım