Fena değil Efkara yakın olabilirim heran İş yerindeyim forumda kimselerin olmaması beni çalışmaya itiyor.
quote:Orijinalden alıntı: ProkizyaFena değil Efkara yakın olabilirim heran İş yerindeyim forumda kimselerin olmaması beni çalışmaya itiyor.quote:Orjinalden alıntı: prokizya Fena değil Efkara yakın olabilirim heran İş yerindeyim forumda kimselerin olmaması beni çalışmaya itiyor. oda güzel
quote:Orijinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYAquote:Orjinalden alıntı: prokizya Fena değil Efkara yakın olabilirim heran İş yerindeyim forumda kimselerin olmaması beni çalışmaya itiyor. oda güzelAlıntıları Göster tuvuletim geldi nasıl bir ruh haliyse işte o ruh halindeyim
quote:Orijinalden alıntı: TechN9netuvuletim geldi nasıl bir ruh haliyse işte o ruh halindeyimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TechN9ne tuvuletim geldi nasıl bir ruh haliyse işte o ruh halindeyim en sevdğim ruh hali:P
quote:Orijinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYAquote:Orjinalden alıntı: TechN9ne tuvuletim geldi nasıl bir ruh haliyse işte o ruh halindeyim en sevdğim ruh hali:PAlıntıları Göster kahvaltı yapıyom
quote:Orijinalden alıntı: BagwéLLkahvaltı yapıyomAlıntıları Göster ruh halim iidir hrlde cok karisik hersey ya snr oluom insanlarla uurasmaya
quote:Orijinalden alıntı: _vanilin_ruh halim iidir hrlde cok karisik hersey ya snr oluom insanlarla uurasmayaAlıntıları Göster k_k simdiki ruh halim rahatlamis bi sekil
quote:Orijinalden alıntı: TechN9nek_k simdiki ruh halim rahatlamis bi sekil Alıntıları Göster biraz önce çikolata yedim, etkisini hemen gösterdi
quote:Orijinalden alıntı: Savagebiraz önce çikolata yedim, etkisini hemen gösterdiAlıntıları Göster sıkılganım biraz arklar geyik yapıcam die iice saçmalamaya başladılar ev aç hissediorum kendimi
quote:Orijinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYAquote:Orjinalden alıntı: TechN9ne tuvuletim geldi nasıl bir ruh haliyse işte o ruh halindeyim en sevdğim ruh hali:PAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: TechN9ne tuvuletim geldi nasıl bir ruh haliyse işte o ruh halindeyim en sevdğim ruh hali:P lol
quote:Orijinalden alıntı: jogoquote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: TechN9ne tuvuletim geldi nasıl bir ruh haliyse işte o ruh halindeyim en sevdğim ruh hali:P lolAlıntıları Göster mutluyum + enerjikim
quote:Orijinalden alıntı: SanalKabusmutluyum + enerjikim Alıntıları Göster ÖSS'ye girecek her Türk genciyle aynı ruh halindeyim
quote:Orijinalden alıntı: törotÖSS'ye girecek her Türk genciyle aynı ruh halindeyimAlıntıları Göster berbat
quote:Orijinalden alıntı: SaralondéehAlıntıları Göster Saatin 15:00 olmasını bekliyorum Mesai bitecek ve ben eve gidecem.
quote:Orijinalden alıntı: ProkizyaSaatin 15:00 olmasını bekliyorum Mesai bitecek ve ben eve gidecem.Alıntıları Göster İşteyim.