Şimdi Ara

Tamamı TÜRKÇE 129 Udemy Kursu (Programlama|Web Tasarım|Excel|Linux|MATLAB|Dreamweaver|Photoshop) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
105
Favori
21.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen listeme hiç bakmayacağım eğitimler ekleyeyim. Hocam emeğinize teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğinize sağlık
  • Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğine sağlık cohannan üstad sen de olmasan forumun çekileceği yok :)
  • Çok teşekkürler hocam.

• 29 yasındayım sektör değiştirmek istiyorum yazılıma merakım var kendimi geliştireyim dedim ufak bir araştırma yaptım diplomasız alaylı yazılımcıya iş yok bu ülkede soğudum konuyu görünce yazayım dedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eline sağlık faydalı konu 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hepsini ekledim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1WCM

29 yasındayım sektör değiştirmek istiyorum yazılıma merakım var kendimi geliştireyim dedim ufak bir araştırma yaptım diplomasız alaylı yazılımcıya iş yok bu ülkede soğudum konuyu görünce yazayım dedim
    Bilgisayar Mühendisliği diplomasını uzaktan eğitimle 3 yılda Ahmet Yesevi Üniversitesinden alabilirsiniz.(DGS veya Üniversite sınavı lazım) İşi bilmedikten sonra sadece diploma da yetmiyor. İkisi de olmalı. Biri olmazsa bahane oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahiroglu -- 25 Eylül 2019; 9:18:49 >
  • Teşekkürler hocam emeğin için
  • Eline sağlık hocam. Ben de ufak bir katkı yapayım. Zamanında Canva'yı çok kullandım. Şöyle birhttps://www.canva.com/tr_tr/egitim/ eğitim sayfası var. Belki işine yarayan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Bilgisayar Mühendisliği diplomasını uzaktan eğitimle 3 yılda Ahmet Yesevi Üniversitesinden alabilirsiniz.(DGS veya Üniversite sınavı lazım) İşi bilmedikten sonra sadece diploma da yetmiyor. İkisi de olmalı. Biri olmazsa bahane oluyor.

Alıntıları Göster
    Hocam orsdını da kazanmak önemli güncel taban puanlardan haberim yok ama 30 yaş üzeri için YKs sıkıntı olacaktır. Bilgi tazelemek çok zor.
  • udemy ye girip de filtreleme yapmak zor değil

filtre:türkçe
    filtre:ücretsiz

enter
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMarcuSI

Hocam orsdını da kazanmak önemli güncel taban puanlardan haberim yok ama 30 yaş üzeri için YKs sıkıntı olacaktır. Bilgi tazelemek çok zor.

Alıntıları Göster
    43 yasindayim 3 sene once üniversite sinavi ile kazandim. Bu sene bitirdim. İsterseniz olur.

• Teşekkürler
  • Hocam bu kampanya bitiyor mu yoksa süresiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Hocam bu kampanya bitiyor mu yoksa süresiz mi?
    Bir kez eklersen kalıcı olarak sizin oluyor. Her an ücretli olabilirler
  • Hocam adamın karesi değil küpüsün yani...

• Emeğiniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyahmet -- 26 Eylül 2019; 0:55:49 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.