Bugüne özel tamamlayıcı sağlık sigortası poliçesinde 3.500 TL yerine 999 TL fırsatını gördüm. İhtiyacı olanlar kaçırmasın ilk 1.000 kişi ile sınırlı hepiyi.com.tr Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Teklifi Al - Hepiyi Sigorta https://hepiyi.com.tr/tamamlayici-saglik-sigortasi/form/kisi-bilgilerikampanya koşulları: https://hepiyi.com.tr/anneler-gunu-tamamlayici-saglik-kampanyasi |
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası 3.500 TL yerine 999 TL (Bugüne Özel)
-
-
- Poliçe kapsamında ücretsiz olarak 10 adet Dr. Online hizmeti sunulmaktadır.
- Poliçe kapsamına check-up dahil değildir.
- Kampanya kapsamında alınan teklifler 06.05.2024 günü saat 23:59’a kadar geçerli olacaktır.
- Kampanyaya katılım sürecinde sorun yaşanması durumunda 0850 665 6363 numaralı Hepiyi Sigorta Müşteri Hizmetleri’nden destek alınabilir.
- Hepiyi Sigorta, kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
yaramaz herhalde
-
Sadece yatakta tedavi var, yine iyi ama günümüz şartlarında ayakta tedavi de olması şart özel hastane ücretleri malumunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece yatarak tedavi yeterli değil yaramaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayakta tedavi varmı arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben şimdi özel bir hastanede kardiyolojiye gidip kalbime baktıramıyorsam tamamlayıcı sigorta nasıl oluyor yahu.
-
bildiğim kadarıyla şöyle hocam, sen kardiyolojiye gidip muayene ücreti ödüyorsun. Doktor sana ameliyat dediğinde bu poliçe devreye giriyor ve ameliyat ücreti ödemiyorsun.
Allah korusun bir ameliyat olma durumu yaşanırsa diye alıp kenarda tutulabilir mantıklı. Geçen halı sahada arkadaşın çapraz bağları koptu 70.000'lik ameliyatı ücretsiz halletti.
-
Doğumda işe yarıyormu bu
Başımıza iş gelse kapsam dışı diyebilirler , bu poliçe işleri çok sakat maalesef.
Yaramaz.
Online doktor var.
Tamamlayıcı sağlık sigortasını 999 tl'ye alıp, yanında da ücretsiz 10 adet Dr. Online hizmeti almanın mutluluğunu yaşıyorum. Teşekkürler hep iyi sigorta
-
Hayırlı olsun. Güzel fiyat. Kararsızım. Taksit yapıyor mu kartlara?
Bu online doktor işi nasıl oluyor arkadaşlar bilgisi olan var mı. Sanal hastahane mi var :)
sitede bunu buldum;
Alıntı
metni:Doktor Online Hizmeti Birçok branşta hastaneye gitme zorunluluğunu ortadan kaldıran Dr. Online hizmeti ile ayakta tedavi limitlerinizde herhangi bir azalma olmadan bulunduğunuz her yerden uzman doktor görüşü alabilirsiniz. Ücretsiz olarak 10 adet psikolog, 10 adet diyetisyen ve 10 adet diğer branşlar olmak üzere toplamda 30 defa online görüşme imkânı sunan Dr. Online hizmetimize buradan randevu oluşturabilirsiniz. Sizi uzaktan dinliyor, sağlığınızla yakından ilgileniyoruz. bildiğimiz hastanelerde ki anlaşmalı doktorlardan randevü alarak görüntülü görüşme yapılıyor diye anladım.
-
online doktor reçete yazabiliyor mu?
OnlineHekim görüşmesinde hekim reçete yazabilir mi? OnlineHekim görüşmenizde yasal mevzuat gereği Hekiminiz reçete düzenleyemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 6 Mayıs 2024; 15:2:3 > -
Reçete yazsa güzel olurmuş
Bu ayrıntılar nerde yazıyor ben göremedim teklif alinca
Reçete öneriyor
Reçete yazması için girişiniz olması lazım diye yazamiyorlar
recetede yazamiyorsa online doktor ne yapacak uzaktan? dokunmiyor test yapamiyor hastaliginiz vahiy mi inecek doktora
Benzer içerikler
- dalan 4"lü sabun a101
- pegasus doğum günü indirimi
- 5 kg şeker - a101
- asimsiz prime guclu yeni 30gb
- amazon indirim kodu
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X