Şimdi Ara

Tamersların ellerindeki efecct nasıl oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün bi kaç tamer gördüm ellerinde Digisoul vardı öyle parlıyodu onun Fiyatını ve Nerden alabiliceğimi söylermisiniz ?

• Bilen yokmu bide Cs Message hatası alıorum. Bu forum unutulmuşmu :S
  • Bak şimdi Kore oyununda o digi-soul varya tamerların elindeki o Game Scanner la oluyo koreden alınabilen bişey yani paraya kyıp alacanda onun gelmesi var bide onu aldıracak adam bulacan filan hiç uğraşma toplamda 150-170 $ oluyo hepsiyle birlikte sanırım yardım ede bildiysem ne mutlu bana.

Ne işe yarıyor; Adamlara 20 tane Kart veriyolar günde sadece 20 tanesini çekebiliyosun işte bu kartlarda sana özel itemler çıkartıyo örneğin;Exp Booster,Data filan.Sonra bunu takınca oyunda sana %50 exp veriyo :) tamam mı başka yaptığı bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemperor...

Bak şimdi Kore oyununda o digi-soul varya tamerların elindeki o Game Scanner la oluyo koreden alınabilen bişey yani paraya kyıp alacanda onun gelmesi var bide onu aldıracak adam bulacan filan hiç uğraşma toplamda 150-170 $ oluyo hepsiyle birlikte sanırım yardım ede bildiysem ne mutlu bana.

Ne işe yarıyor; Adamlara 20 tane Kart veriyolar günde sadece 20 tanesini çekebiliyosun işte bu kartlarda sana özel itemler çıkartıyo örneğin;Exp Booster,Data filan.Sonra bunu takınca oyunda sana %50 exp veriyo :) tamam mı başka yaptığı bişey yok.

daha napsın
  • Ama türklerdede gördüm aynı şeyden pazardanmı alıyolarya yani koreden almadıklarına eminimm :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.