Yok sadece spor salonlarında otomatlarda kullanmış içecek filan Twitter da da bugün otomatlardan kartımı patlatmışlar iyzıco ile gibi birşeyler gördüm de ilk mesajı silmişler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (8. sayfa)
-
-
Iyzicodan kartlarımızı sildik ama arkadaşın kartı kopyalanmış olmasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kampanya kazanımı olunca bildirim sms vs geliyor mu ?
Bir de sanal market alışverişi market olarak geçer değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesarepavese -- 28 Kasım 2024; 12:6:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
300/30 ilk alışveriş için bir cüzdana yükleme yaptım ama bir şey gelmedi.
şimdi sanal marketten alışveriş yapmam lazım ama hangi kampanyaya girecek bu durumda bilemedm
Yanlış hatırlamıyorsam 300/30 kampanyası için fiziki TAMI kartınız ile 300 TL üzeri fiziki bir işlem yapmanız lazım.
Harcama kasım ayında yapıldıysa, ödül 3 Aralık'ta yüklenecektir. Öncesinde kampanyaya dahil edilip edilmediğini görebileceğiniz bir arayüz yok malesef.
300/30 zaten fiziki bir kampanya olduğu için Sanal Market harcamanız "Market alışverişinde 250 TL’ye varan nakit iade!" kampanyasına dahil edilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 28 Kasım 2024; 12:14:26 >
Cüzdana atıp iade beklersen tabi gelmez.
Amazondan alışveriş yapabilen varmı onaylamiyor alışverişi tami
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben yapabiliyorum, onaylıyor ancak bir kaç mesaj yukarıdaki konu Tami'nin en büyük eksiği olsa gerek. Kasım ayında Tami'nin çeşitli kampanyalarına uygun 10-12 kadar harcamam var ve bunların tek tek takibini yapmam mümkün değil. Maalesef Nays gibi her kampanyanın altında ilgili kampanyadan ne kadar iade kazandığımızın bilgisi yazmıyor. Bu kadar güzel oranlarla ve minimum kısıtlamalarla kampanyalar yapan bir şirket, müteakip versiyonlarda bu konuda bir güncelleme yapacaktır diye düşünüyorum.
-
Garanti bankasına ait olması artı yazar ayrıca şuan kampanyaları çok iyi. Fakat uygulamanın kesinlikle güncellenmesi lazım. Özellikle kampanyalarda hangi alışveriş sayıldı sayılmadı bunu bilmenin hiç bir yolu yok. Mutlaka bununla ilgili bir ekran ve sayaç eklenmeli. Bunun dışında şuan için güzel gidiyor 👍
Tami trendyola cashback veriyor mu? Var mı öyle bir kampanya detayıyla söylerseniz sevinirim
Kart şifresi nasıl alıyoruz
-
Teşekkürler
Konuyu okuyun.
Cevabı bulacaksınız.
-
Yokmuş
Var.
Kampanya Detayları:
- Kampanya TAMİ kart e-ticaret sektöründe yapılan alışverişlerde geçerlidir.
- Kampanya 1 Kasım – 30 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanya kapsamında 500 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için %20 oranında, toplamda en fazla 500 TL nakit iade kazanılabilir.
- Kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterinin kimlik doğrulama sürecini tamamlamış olması gerekmektedir.
- Anonim (kimlik doğrulaması yapmamış olan) müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
- Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları işlem yapılan kartlara 3 Aralık 2024 tarihinde yüklenecektir.
- Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 500 TL nakit iade kazanabilir.
- İptal ve iade işlemlerinde nakit iadeler geri alınacaktır.
- Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
- Kampanyaya katılım koşulu bulunmamaktadır.
- Kampanyaya sadece sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
- Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
- TAMİ kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
-
Çok sabırlısınız
-
Canım kardeşim benim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X