Şimdi Ara

TAMIR EDILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biraz Önce monitörde 1 sey deneycektim. Malum lcd'nin kasasini tamamen çıkarıp ps3 laptop mod yaptigim icin o sekilde kullaniyordum. Gecici boardlarin arkasina plastik plaka ve parcalar koymustum. Fakat fark etmeden power boardinin arkasindaki plaka dusmus ve ben ekrana guc verince ufacik bi isik cikti ve ciktigi saniyede hemen çektim fisi. Ama malesef olan oldu ve güç almiyor panel. Büyük ihtimal power board gitti ama tamiri veya elinde kullanmadigi bu modele uygun board olan varmi tamiri vs ne kadar olur ? Boardin tamiri galiba olur ama kim nasil ne kadara yapar aydinlatirmisiniz. Yer adana.
     TAMIR EDILDI

TAMIR EDILDI

TAMIR EDILDI

Dikkatimi ceken yerleride cekeyim dedim. Bilmem sorun varmi yokmu saglamken incelemedim detaylı.

330 yazan parcanin etrafinfaki turuncu pastali lehimli yerler.
     TAMIR EDILDI

Burdaki lehim bosluklarinda kararma var galiba ama emin olamadim çünkü daha onceden de vardi galiba. Genede çekeyim dedim. Ve ordaki lehimli yerin şekli oylemiydi emin değilim.
     TAMIR EDILDI

Yardimlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canysf -- 16 Haziran 2015; 19:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar hicmi derdime cagre olacak yardimci arkadas yok ?

• Bobin ile 4482 entegrenin yanındaki sanıyorum diot yanmış ,fakat yinede diğer devre elemanları kontrol edilmeli .
    tahmini tamir ücreti 100 TL isterler .
    çıkma board bulursan yine o kadar'a belki bulabilirsin .
  • Tum vga görüntü ve power board'i 40 liraya Gonderirim dedi. Hocam buyuk bir olay olmadi ama. Kucuk bi kisadevre oldu. 100 lira masraf cikmaz zannimca Ya :/ ekran zaten 100 lira

• Onarım yapmak yenisini almaktan pahalı olabiliyor .
  • elin hayva tutuyorsa ve olcu aletin varsa power hattından baslıyarak parcaları kontrol et parcaların nasıl kontrol edıldıgını ıntertteen bulabılrısın.en fazla sıgorta varsa sıgorta yada dıyotlar yanmıstır bıde guc transistoru bunlara bak sonrada dene ama bence hallolur iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavela

elin hayva tutuyorsa ve olcu aletin varsa power hattından baslıyarak parcaları kontrol et parcaların nasıl kontrol edıldıgını ıntertteen bulabılrısın.en fazla sıgorta varsa sıgorta yada dıyotlar yanmıstır bıde guc transistoru bunlara bak sonrada dene ama bence hallolur iyi forumlar.

Teşekkürler konu basligini degistirmeyi unutmuşum. Hallettim. 2. Guvenlik sigortasi atmis. Yeni sigorta ve 1 2 kapasitör'ü yenileyince sorun düzeldi. Kendi elimizle hallettik yani :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.